2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته

186 بازدید | 10 پست

چن ماه هست ازدواج کردم شوهرم خوبه خانواده ش خوبن ولی پشیمونم اینجا دخترارو زود شوهرمیدن دلم میخواد مستقل بشم ک ازشوهرم پول نخوام یه وقتایی نداره😞من۲۰سالمه وبعد ازدواج باید رفتارم مثل زنای ۳۰/۴۰ساله باشه😭😭😭 ازم توقع بیجا دارن خسته م😭😭😭

خسته از زندگی🥲💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیز دلم صبر و تقوا داشته باش تو زندگی همه اولش اینطوری میشن حتی من 

از خدا کمک بگیر نمازتو بخون قرانتو بخون از خدا بخواه عشق و محبتشو تو دلت جا کنه عشقشو تو دلت جا کنه پول نداره صبر کن پولدار بشه صبر داشته باش تو زندگی هیچوقت نا امید نشو 

باهاش خیلی خوب رفتار کن اگر زندگیتو دوست نداری یعنی از خودت راضی نیستی پس خودتو درست کن تا زندگیتو دوست داشته باشی 

حالا ک میگی هم خودش خوبه هم خونوادش زندگیتو دو دستی نچپون کم پیش میاد خونواده پسر و هم پسر خوب باشن به این زندگی امید ببخش 

. 🎐 دقیقـا از لحظـه ای که حـرف بقیـه واست مهـم نـیسـت زنـدگـیت شـروع میشـه..🌱
عزیز دلم صبر و تقوا داشته باش تو زندگی همه اولش اینطوری میشن حتی من  از خدا کمک بگیر نمازتو بخ ...

خسته م من خیلی گوشه گیر و عاشق تنهایی وقتی مهمون میاد براشون ب زورتحمل میکنم تابرن

خسته از زندگی🥲💔

تو خیلی باید خوش رفتار باشی اما نه دیگه خودتو بکنی کامل مثلشون هر خونواده ای دوست دارن عروسشون زرنگ بازی در بیاره براشون همیشه باهاشون بخنده چون هیچ خونواده از زنی ک نه خودشیرینی بلده نه زبون میریزه همرو تو دل خودش جا نکنه خوشش نمیاد زیاد این مسائلو بخون یاد میگیری 

من الان خو 18 سالمه عقلم مثل همین 30 ساله ای که میگی کار می‌کنه 

خسته م من خیلی گوشه گیر و عاشق تنهایی وقتی مهمون میاد براشون ب زورتحمل میکنم تابرن

اتفاقا هر وقت اومدن با خنده به استقبالشون برو 

تو ک سنت خوبه باید اجتماعی برخورد کنی رو خودت کار کن 

تا رو خودت کار نکنی نمیتونی ب آرامش برسی 

هر خونه ای مهمون داره حتی شما من بقیه پس نباید دریغ کنی از محبت به مهمون مهمون حبیب خداست 

باید خوشحال باشی ک رفت و آمد دارن چون خونواده ای ک اخلاقشون خوب نیست با بقیه کسی حتی دم درشون هم واینمایسته

[QUOTE=254893778]تو خیلی باید خوش رفتار باشی اما نه دیگه خودتو بکنی کامل مثلشون هر خونواده ای دوست د ...

به خودت هم برس وگرنه افسرده میشی ها سعی کن از لحظه هات به خوبی نهایت لذت رو ببری

وقتی شوهرت از سر کار میاد سعی کن با لذت براش چیزی انجام بدی زندگی اونقدرام ک بگی سخت نیست ما سختش میکنیم