2777
2789
عنوان

عمل بینی👃

2427 بازدید | 10 پست

سلام دوستان 

اینجا کسی عمل بینی انجام داده؟دردش خیلیه یا میشه تحمل کرد؟

من چند وقتیه که قصد دارم برم بینیمو عمل کنم یسریا میگن خوبه یسریاهم میگن نه بده 

پیش یه دکتری رفتم گفتن که چون دیر به سن بلوغ رسیدین (الان تقریبا یه ساله که به سن بلوغ رسیدم 😂ولی ۱۸سالمه) بینیتون فرمش تغیر میکنه و اگه عملم کنم ممکنه برگرده بنظرتون راست میگه امکان برگشت هستش

ممنون میشم نظرتونو بگین🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درد که نداره. فقط چند روزی که تامپون داخل بینیه و باید از دهن نفس بکشی سخته خصوصا شبا. چون میخوابی با خشکی گلو از خواب پا میشی. به من این مرحله اش خیلی بد گذشت به جز این نه دروردن تامپون درد داشت نه بخیه هیچی واقعا اذیت نداره.

راستش من خودم چهار روز درد کشیدم تو اون روزا شبا خواب نداشتم واقعا نمیدونم به کسی پیشنهاد بدم یا نه😅

ولی مامانم میکه چهار روز درد می ارزه که تا اخر عمرت دیگه جلوی اینه اون دماغ که دوسش نداشتی رو ببینی. 

درد من از روز دوم عملم شروع شد شب اول اصلا درد نکشیدم و واقعا چهار روزش سخت بود دردش هم پشت هم نبود مسکن میخوردی ولی شبا چون سختم بود خوابیدن خیلی عذاب کشیدم و روز پنجم یجوری دردام رفت اروم شدم یه حس خیلی خوبی بهم داد. اولشم فکر میکردم کشیدن بخیه هام خیلی درد داره ولی اصلااااا برای من نداشت چون هم پوستم چربه هم اینکه با پمادی که داده بودن بهم حسابی روزی سه بار چربشون میکردم. اب کرفس و اینا رو هم استفاده نکردم اصلا برای خوابیدن ورم از کمپرس سرد فقد استفاده کردم و اب هلو و اب پرتقال و فقط غذای رونده و سوپ استفاده کردم. دیگه همین😁

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

فرم بینیم اینطوریه از بغل قوز داره یه حالته برامدگیه

این کار زیاد نداره اگه قوزش رو مخت نیست عمل نکن من انحراف شدید داشتم خیلی رو مخم بود

برام مهم نیست کی اینجا دروغ میگه کی راست من فقط درمورد چیزی که خوندم نظری داشته باشم نظر میدم! 💙💙

این کار زیاد نداره اگه قوزش رو مخت نیست عمل نکن من انحراف شدید داشتم خیلی رو مخم بود

رو مخمه دیگه مخصوصا که بخوام تو تاریکی عکس بگیرم نور بندازم رو صورتم استخونی که اون بالاس خیلی تو چشمه😂 ولی از یه جهتم میگم شاید برگرده

رو مخمه دیگه مخصوصا که بخوام تو تاریکی عکس بگیرم نور بندازم رو صورتم استخونی که اون بالاس خیلی تو چش ...

بر که نمیگرده عزیز استخونی که برش بدن ور دارن باید دوباره بذارن سرجاش ک برگرده