2777
2789
عنوان

اگه ی مردی

200 بازدید | 14 پست

بعد ازدواح سنتی و تحمیلی عاشق یکی دیگه بشع بدترش اینه براذرتون باشع  اون مردم چیکار میکنین وقتی هیچ علاقه ایی ب زنش نداره اینا چطور به راه میارین موندم چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کی برادر کی باشه نفهمیدم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

حالا اونایی ک بهش تحمیل کردن یه زندگیو بیان جمعش کنن/:

طفلی زنش):

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
ن قبلش رابطع داشتن اینا مجبور شذن

پس برادرت كلا ادم درستي نيست 

چرا باكسي كه نميخواسته تو رابطه بوده؟!؟

⛈يك روز آخرين كسي كه تو را ميشناخت خواهد مُرد و خاطره ي تو براي هميشه فراموش خواهد شد....⭐️💫
رابطه قبل ازدواح داشتن خودشون محبور شدن

پس خیلی هم تحمیلی نبود دیگه..

خوب پس اول حق و حقوق زنشو بدید بعد بره هرکاری میخواد بکنه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
پس برادرت كلا ادم درستي نيست  چرا باكسي كه نميخواسته تو رابطه بوده؟!؟

انگار یکم دختره هم .....براذر بیشورمو تاییذ نمیکنم ولی کلا این زنش ک فامیل هم هس یکم مقصر خودش هم بود

اون مرده برادرت باشع

اها یعنی واسه برادرت پیش اومده

نمیدونم والا انشااالله هر چی خیره پیش میاد

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین