2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا منم نمیدونم  از من پارس خزره کسی راهنماییت کرد لایکم کن❤️

بیا یاد بگیر پشه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
من ۳ پیمانه میریزم

نفری؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.

ببین من دیجیتایشو دارم،اگه خواستی چه ساده چه دیجیتالی بخری پارس خزر بگیر،برنجاش برای ما ایرانیا عااالیه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
ببین من دیجیتایشو دارم،اگه خواستی چه ساده چه دیجیتالی بخری پارس خزر بگیر،برنجاش برای ما ایرانیا عااا ...

سلام

عزیزم این پلو پز منه میشه راهنماییم کنی باهاش برنج بپزم

اخه دوسه بار برنج ایرانی پختم توش خوب نشد خشک شد یکم

شما برنجو میخیسونید که میزارید توش؟

پیمانه ی اب رو طبق جدول کاتالوگش اضاف میکنید؟

در پلو پز رو از همون ابتدا میبندید یا باز میزارید تا ابش جمع شه بعد میبنید؟

ممنون میشم به سوالاتم جواب بدید

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم این پلو پز منه میشه راهنماییم کنی باهاش برنج بپزم اخه دوسه بار برنج ایرانی پختم توش خوب ...

سلام عزیزم پلوپز شما اصل اصل چون نشانه استاندارد داره و این پلوپزهای قدیم زود آبشون خشک میشه،من بند انگشتی درست میکنم،چون این پلوپز زود ابو تبخیر میکنن دو بند انگشت بریز،من دو ساعت قبل داخل همون قابلمش خیس میکنم و نمک و روغنشم میریزم

سلام عزیزم پلوپز شما اصل اصل چون نشانه استاندارد داره و این پلوپزهای قدیم زود آبشون خشک میشه،من بند ...

عزیزم نگفتید در پلو پز رو از همون ابتدای پخت میبندید یا نه؟

بعد به ازای هر پیمانه برنج چند قاشق روغن می ریزید

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم نگفتید در پلو پز رو از همون ابتدای پخت میبندید یا نه؟ بعد به ازای هر پیمانه برنج چند قاشق روغ ...

درشو میبندم فقط وسط کار برنجم یک هم میزنم باز درشو میبندم،من روغن چشمی میریزم چون کم روغن میخورم،نمک که یک کوچولو خوش نمک شد کافیه

درشو میبندم فقط وسط کار برنجم یک هم میزنم باز درشو میبندم،من روغن چشمی میریزم چون کم روغن میخورم،نمک ...

عزیزم چه وقت همش میزنی وقتی ابش جمع شد یا وقتی هنوز یکم اب داره؟

ببخشید که زیاد زیاد سوال میپرسم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40