fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 عنوان دورهمی آرمیا 70 بازدید | 5 پست خواهشا اگه آرمی نیستین نیاید توی تاپیک، از عنوانش مشخصه دیگه این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆 1401/07/21 | 20:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafas9213 عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 7240 من آرمی نیستم ولی آرمیا رو دوست دارم چون اکثرا خوش اخلاقن🤩 برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 من آرمی نیستم ولی آرمیا رو دوست دارم چون اکثرا خوش اخلاقن🤩 فدات، ولی فک کنم به وحشی بودن معروف بودیم ها😅🤣 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
nafas9213 عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 7240 فدات، ولی فک کنم به وحشی بودن معروف بودیم ها😅🤣 وحشی بودن؟!نه چندتا کاربر آرمی میشناسم خوش اخلاقن برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
fafa۸۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 5577 وحشی بودن؟! نه چندتا کاربر آرمی میشناسم خوش اخلاقن آره با ما آرمیا میگن وحشی، البته تقصیر خودشونه ها، این قدر بیتی اس رو به فحش میکشن اعصابی هم واسه ما نمیمونه😅 این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆
nafas9213 عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 7240 آره با ما آرمیا میگن وحشی، البته تقصیر خودشونه ها، این قدر بیتی اس رو به فحش میکشن اعصابی هم واسه ما ... من به هیچ انسانی توهین نمی کنم و به علایق بقیه احترام میذارم ، آرمیا هم تا حالا بهم توهین نکردن و همیشه خوش اخلاقن برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰