2777
2789
عنوان

همسر بداخلاق

106 بازدید | 6 پست

خسته ام فقط دلم میخواد بیاید باهام حرف بزنید مدام منو مقصر همه چیز میکنه وقتی خوشحاله میگه خوشحال باش وگرنه ضد حال حساب میشم و حسابی هم بهم محبت میکنه و بعد که یه مشکلی پیش میاد یا عصبانی هست مخصوصا سر کار میاد و کلا میگه تو مقصری و …. داغونم شرایط طلاق هم ندارم فقط باهام درد دل کنید و یا اگر تجربه مشابه دارید بهم بگید 

همسر منم یه دوره اینطور شده بود شاید از سره لجو لج بازی بود یا عصبانیتش از اتفاقات بد نمیدونم ولی خداروشکر الان خوبه اون دوره زیاد طول نکشید الان که فک میکنم گاهی بهش حق میدم تو عمیقن به حرفاتو رفتارات فک کردی؟

میشه واسه مامان شدن منم دعا کنین..🖤🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه وقتی عقد بودیم تو منو کم حساب میکردی اخه من مدرکم از اون بیشتره من توی عقد فقط چند باری بهش گیر دادم که چرا فلان چیزو اینجوری میگی و .. البته میخواستم تستش کنم به فکر خودم نه اینکه بگم نمیفهمی یا خدای ناکرده مسخرش کنم ولی اون منظور منو نفهمید و هنوز هم گاهی میگه البته کلا قبل از اینکه اینطوری بشه از اول عقد دیدم که اخلاقش اینطوریه ولی اون حالا همش این موضوع را بهانه میکنه بیشتر