2777
2789
عنوان

عمل هیسترو

204 بازدید | 7 پست

سلام دوستان. چند روز پیش عمل هیستروسکوپی انجام دادم دکترم گفتن پولیپ توی رحمم بوده و در آوردن و فرستادن واسه نمونه گیری. از اون روز تا الان خ.و.ن.ر.ی.ز.ی دارم مثل وقتی دستت رو م.ی.بُ.ری  خ.و.ن میاد کاملا مشخصه که واسه پ.ر.ی.و.د.ی نیست و الان همش ضعف دارم. حس میکنم بدنم یهو بیجون میشه. کسی سابقه انجام این عمل رو داشته بنظرتون حالاتم طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشاالله بهتر بشین قبل عمل داروی خاصی میدن؟؟ منم می‌خوام برم هیسترو

مممنون گلی. چیز خاصی نیست فقط یک ساعت جلو عمل یه دوتا قرص دادن که ۲۰دقیقه ای یکیشو باید زیر زبون میذاشتیم تا آب بشه که گفت رحمتو آماده میکنه واسه عمل ولی شکم درد شدید میگرفتیم اونجا هر کی می‌خورد درد میگرفت که گفتن طبیعیه

مممنون گلی. چیز خاصی نیست فقط یک ساعت جلو عمل یه دوتا قرص دادن که ۲۰دقیقه ای یکیشو باید زیر زبون میذ ...

ممنون که جواب دادی عزیزم شما هیسترو شدین استراحتش تا چه حده من خونواده م نمی‌دونن منظور مادرم اینا نمی‌خوام بفهمن

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

ممنون که جواب دادی عزیزم شما هیسترو شدین استراحتش تا چه حده من خونواده م نمی‌دونن منظور مادرم اینا ن ...

خواهش میکنم گلم. فقط همون روز که عمل کردم تا عصرش که مرخص شدم برگشتم خونه. فرداشم رفتم سرکار در اصل استراحت خاصی نداشتم فقط همون یک روز.

ممنون که جواب دادی عزیزم شما هیسترو شدین استراحتش تا چه حده من خونواده م نمی‌دونن منظور مادرم اینا ن ...

ولی باید همسرت باهات باشه واسه رضایت و این چیزا.  من همراه نداشتم خوانوادم نمیدونستن فقط همسرم باهام بود که اونم زیاد نمیذاشتن بیاد توی اتاق ولی خانومای دیگه همراه داشتن راحتتربودن

ولی باید همسرت باهات باشه واسه رضایت و این چیزا.  من همراه نداشتم خوانوادم نمیدونستن فقط همسرم ...

سلام عزیزم حالت چطوره خوبی 

شرمنده باز مزاحمت شدم خونریزی شما چند روز طول کشید

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏