2777
2789
عنوان

اکسیژن خون

403 بازدید | 12 پست

دیروز کرونا گرفتم و دیشب تا صبح از تب و لرز و تنگی نفس نخوابیدم. صبح رفتم اورژانس و اکسیژن مو گرفت ۸۲ بود گفت سریع برو دستگاه وصل کن . رفتم بیمارستان و آنجا ۷۷ بود و دستگاه نداشت ...رفتم جای دیگه و اونجا ۷۶ بود دستگاه وصل کردن بعد از نیم ساعت شد ۹۴ و بعد که یک ساعت صبر کردن و ثابت موند مرخص کردند.  عکس هم نگفتن بگیر، رفتم دو ساعت بعدش یه اورژانس دیگه و هنوز ۹۴ بود. به هرکی گفتم گفت دستگاه ها مشکل داشتند یا خطا داده به خاطر دست خودت ،شاید دمای دستت پایین بوده. از طرفی من سرفه هم نمیکنم و فقط تنگی نفس دارم ،البته خیلی هم ضعف میکنم. شما تجربه ای داشتین؟؟ یه دکتر دیگه هم گفت دستگاه لازم نیست بگیری و اگه اکسیژنت ثابته اوکیه چون دستگاه فقط در لحظه اکسیژنو بالا میبره و اگه تو ثابت بودی بعد 2 ساعت اوکیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالای ۹۰ اکسیژن نمیخواد.اما استرس و تپش قلب و خرابی دستگاها ممکنه اشتباه و خطا نشون بدن اکسیژن رو

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
عزیزم گفتم خطرناک. پشت گوش ننداز. برو متخصص عفونی.الان اکسیژنت بالاس شاید فردا بیفته.پیگیری کن 

واقعا الان شرایط بیرون رفتنو ندارم کسی هم نیس پیشم ،خواهرم شب میاد اینجا ولی نهایت فردا صبح بتونم برم سیتی بگیرم

اره ولی دیگه نگرفتم از ظهر، حالمم بدتر نشده ولی بعضیا میگن دستگاه بگیر و وصل کن شبها

دستگاه اکسیژن منظورته یا پالس برای اندازه گیری  اکسیژن خونت

با هر کسی باید مثل خودش برخورد کرد😎😎
واقعا الان شرایط بیرون رفتنو ندارم کسی هم نیس پیشم ،خواهرم شب میاد اینجا ولی نهایت فردا صبح بتونم بر ...

خوب پس مواظب خودت باش.زیاد به خودت فشار نیار کار سنگین نکن.استراحت کن مایعات بخور آبمیوه طبیعی.حتما پیگیری کن

کاربری واگذار شد

بالای ۹۰ اکسیژن نمیخواد.اما استرس و تپش قلب و خرابی دستگاها ممکنه اشتباه و خطا نشون بدن اکسیژن رو

خداراشکر،ایشالا 😢 چون دکتر هم گفت اون 82 و 76 وقتیه که دیگه به سختی نفس بکشی و هوشیار نباشی

ولی من اونجور نبودم

خوب پس مواظب خودت باش.زیاد به خودت فشار نیار کار سنگین نکن.استراحت کن مایعات بخور آبمیوه طبیعی.حتما ...

اره عزیزم مرسی ازت که جواب دادی، همش استراحتم و ایشالا فردا میرم تست اکسیژن و سیتی ، البته ایشالا که خوب باشم و نیاز به سیتی نباشه