2777
2789
عنوان

سرکار میرم ولی…

482 بازدید | 27 پست

سلام دوستان 

من درس خوندم الانم سرکار میرم متاهلم 

صب میرم سرکار تا ۵ بعدشم کار خونه هست همسرم هم کارش زیاده یه شبایی کشیک داره 

کلا روزایی هم که باشه ۴ ساعت اینا با هم وقت میگذرونیم 

حس و حال خوبی ندارم حس میکنم زندگیم داره به بطالت میگذره همش سرکار منتظریم ساعت کاری تمام شه بعدش خونه خسته و‌کوفته ام 

حقوقمم ۷.۵عه خیلی کمه 

بچه هایی که شاغلید شما هم اینجوری حس کردید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم دیگه عزیزم

فقط یه باشگاه میرم

آخر هفته ها با همسرم وقت میگذرونم

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

خب بشینی تو خونه چی میشه مثلا؟تنها میمونی و یه مدت خوبه بعد کسل کنندست. حداقل الان درآمد داری و سرگرمی.من که خانه دارم با لیسانس شوهرم دیر میاد از سرکار. کلا یکی دو ساعت با همیم.

سلام چرا بطالت دیگه سرکار میری خودش کار مفیده 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
منم همینم دیگه عزیزم فقط یه باشگاه میرم آخر هفته ها با همسرم وقت میگذرونم

حس خوبی داری به این روند زندگی؟ 

ما هم اخر هفته ها رو داریم 

ولی بازم حس میکنم خیلی زیاده کارمون

نه من این حسو ندارم  خوب اگه سرکار نری خونه تنها بمونی خوبه؟؟

خوبه عزیزم 

نه اونم خوب نیست ولی کارم اگر پارت تایم بود خوب بود ولی متاسفانه کارای مربوط به رشتم فول تایممه همش

مگه قرار نیست از زندگی لذت ببریم اینجوری اونی که میخواستیم نیست

ببین بعضیا دوس دارن جای شما باشن دیگه فوقش ی روز تعطیل برید تفریح خستگیتون در بیاد آخه زندگی همینه دیگه من ی مورد دیدم شوهره پولداره خانومه کیف میکنه کلی اینور اونور میره به خودش میرسه

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
خب بشینی تو خونه چی میشه مثلا؟تنها میمونی و یه مدت خوبه بعد کسل کنندست. حداقل الان درآمد داری و سرگر ...

اره درست میگی به هر حال همسرم سرکاره ولی اون زودتر میاد خونه کارش تا ساعت ۲ عه من تا ۵