2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای صورته؟

اره خودم میزدم عالی بود ، ساخت امریکاست

منتهادکتر باید لایه بردار تجویز کنه چون خطرناکه اگه زیاده روی و طبق تجویز مصرف نشه باعث سوختگی و نازک شدن پوست میشه و حالا حالاها هم خوب نمیشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
سلام دوست عزیز  میتونم کمکت کنم  پوستت کدر شده ؟؟ روتین دارید ؟ صورتت رو با چی پاک میک ...

سلام

برا صورتم از صابون تریاک استفاده میکنم و برای جوشام جواب داده و رفتن الان برای تیرگی میخوام لایه بردار استفاده کنم

سلام برا صورتم از صابون تریاک استفاده میکنم و برای جوشام جواب داده و رفتن الان برای تیرگی میخوام لا ...

صابون تریاک عوارض نداره ؟؟

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
نه عوارضی برام نداشته اتفاقا صورتم صاف شده

جدا خوبه 😊

لایه بردار چه مارکی میخوای استفاده کنی اگر ایرانی میخوای من میتونم کمکت کنم 

سفیر سلامتی هستم خوشحال میشم بتونم کمکت کنم، یک قدم تا رسیدن به زیبایی و سلامتی🥰🥰🥰🥰🥰🥰 
جدا خوبه 😊 لایه بردار چه مارکی میخوای استفاده کنی اگر ایرانی میخوای من میتونم کمکت کنم 

دارم دنبالش میگردم نمیدونم چی استفاده کنم یه لایه بردار مامانم دات قبلا ولی مارکشو نمیدونم وقتی استفاده میکرد پوستی که برداشته میشد زیر پوست حس میشد منم چون پوستم ضخیم شده یه همچین چیزی میخوام

دارم دنبالش میگردم نمیدونم چی استفاده کنم یه لایه بردار مامانم دات قبلا ولی مارکشو نمیدونم وقتی استف ...

شمارتو بده من برات معرفی کنم اگر خواستی تهیه کن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز