2777
2789
عنوان

خرید عروس

151 بازدید | 6 پست

سلام خریدایی ک برای عروس و داماد میشه برای عقد و عروسی میشه بگین؟

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رسم و رسوم متفاوته.

به طور کلی برای داماد کت و شلوار و پیراهن و کفش و کراوات میخرن.

برای عروس مانتو و شلوار و کفش و روسری و لباس خونگی و یه لباس یا پارچه مجلسی گاهی چادر هم به اینا اضافه میشه. معمولا قبل از عقد یا عروسی یه سرویس طلا هم میخرن.

حلقه هم که واجبه.

قدیم برای هم دیگه ساعت هم میخریدن ولی میشه گفت از مد رفته.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
لوازم ارایشی بهداشتی  لباس مجلسی  لوازم برقی ارایشی  حوله  برای دو طرف

لوازم برقی هردو طرف میشه بگید چیا میشه دقیقا

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
بستگی داره. من و همسرم ایقد سرمون شلوغ بود اون تایم.‌دو تایی رفتیم چیز زیادی هم نخریدیم، اتفاقی هم ن ...

اره خب من میخام چیزای بدرد بخور بخرم فقط برهمین میخام بدونم چیا هست ک اونایی ک لازمم بخرم 

رسم و رسوم متفاوته. به طور کلی برای داماد کت و شلوار و پیراهن و کفش و کراوات میخرن. برای عروس مانت ...

ممنون از وقتی ک گذاشتین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز