2821
2789

بچه بازی نیست این چیزا اصلا هم کار درستی نیست .. چیزهایی میبینی که نباید ببینی ..

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انجام دادی ؟

نه ،  اما زیاد اطلاع دارم 

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
لطفا اک میشه برام توضیح میدی بیزحمت؟

ببین اول اینکه کار درستی نیست .. دوم اینکه کار هر کسی نیست سخته .. با بار اول نمیشه شاید چند ماه هم طول بکشه .‌. باید طرف به یه آرامش کامل برسه و هر روز مدتیشن کنه .. بعد از اینکه موفق شد و روح خارج شد صدا ها و یا موجوداتی وحشتناک ممکن هست ببینه .. و اینکه اگر نتونه برگرده به جسمش .. دیگه خدا میدونه چی میشه 

ببین اول اینکه کار درستی نیست .. دوم اینکه کار هر کسی نیست سخته .. با بار اول نمیشه شاید چند ماه هم ...

وایییی نهههه اخه من الان ی تاپیکی دیدم خیلی راحت بود ک

وایییی نهههه اخه من الان ی تاپیکی دیدم خیلی راحت بود ک

نمیدونم 

چنین چیز مضحکی وجود نداره 

خرافاتی نباشید

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
الکی ک نیس 😑 خیلیا تونستن همچین کاریو بکنن

اون خیلی هایی که میفرمایید میتونن این موضوع رو اثبات کنن؟ 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
اره ی تاپیکی دیدم خیلی میگفتن راحته بزار بفرستم

عزیز دل، نگفتم چجوری میشه انجام داد و روشش چجوری

گفتم دلیل بیارین 

یک دلیل علمی و منطقی برای اثبات این موضوع بیارین 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز