2777
2789
عنوان

شنود

2169 بازدید | 36 پست

سلام گوشی شوهرم ساده هست صبح باهام تلفنی بحث میکرد و فش و اینا بعد قطع کرد من دوباره گرفتمش انگار ک دستش خورده و برداشته شد گوشی ولی حرف نمیزد منم نگه داشتم دیدم صدای حرف زدن میاد صدا شوهرم بود اولش ی چیزای در میگف بعد اون چیزهایی ک‌دقیقا تو مکالمه قبل بهم زده بود پخش میشد؟

یعنی تو خونه شنود گزاشته؟؟

توروخدا میدونید ج بدین

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چجور پیدا کنم شنود ممکنه کجا گزاشته باشه 

با امکانش هس ب گوشیم وصل کرده باشه؟

حتما

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
چجور پیدا کنم شنود ممکنه کجا گزاشته باشه  با امکانش هس ب گوشیم وصل کرده باشه؟

ممکنه

بزاره 

میبینه چیزی نیس ضایع میشه

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

اره  با رادیو میشه فهنید کجاست

حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم.          خاک  شم اگه یه روزی از خاکم دل‌ یکنم.               از خزر‌تا خلیج‌فارس‌جای‌زخم‌قدیمی‌گلوله‌هاست مگه میشه خاکتو به بیگانه داد.    ‌.                     خائن شرمنده از اینه هاست                               هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن ((((  شاهین نجفی))))))                            (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه  خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره   وقتی به هوش میاد کلی  پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما  افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه  :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان  صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))  
ممکنه بزاره  میبینه چیزی نیس ضایع میشه

خوب ی حرفایی بین خانوادم رد بدل میشه نمخام بفهمه

جدی؟چجوری چکار کنم بفهمم

ببین باید یک رادیو پیدا کنی بعد بزاریش رو موج اف ام  هر جا بیشتر پارازیت انداخت  اونجاست تو کل خونه بگردونش ممکنه بیشتر بین ارک گچ بری ها باشه حالا برات از گوکل نگا میکنم

حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم.          خاک  شم اگه یه روزی از خاکم دل‌ یکنم.               از خزر‌تا خلیج‌فارس‌جای‌زخم‌قدیمی‌گلوله‌هاست مگه میشه خاکتو به بیگانه داد.    ‌.                     خائن شرمنده از اینه هاست                               هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن ((((  شاهین نجفی))))))                            (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه  خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره   وقتی به هوش میاد کلی  پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما  افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه  :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان  صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))  
وا مگه مافیا یا پلیس اینتر پل هستین چرا باید برای زنش شنود بزاره 😐

من شوهر عمه سابقم تو خونه مانانبزرگم شنود کار گزاشته بود تازه با هم عقد بودن عروسی نگرفته بودن

ببین باید یک رادیو پیدا کنی بعد بزاریش رو موج اف ام  هر جا بیشتر پارازیت انداخت  اونجاست ت ...

اسپیکر دارم رادیو هم میشه با اون میشه؟