2777
2789
عنوان

اوتیسم 😔💔

798 بازدید | 38 پست

سلام عزیزان, دختری دارم ک امروز 16 ماهش شد,تقریبا یک ماهی میشه که چهاردست و پامیره و هنوز راه نمیره و حرفم نمیزنه,در حد ام ام و این جور حروفو میگه, ولی هروی میگمو متوجه میشه و ارتباط چشمی خیلی بالایی داره اگه با لحن ناراحت و عصبی حرف بزتم باهاش زود ب چشام نگاه مبکنه ببینه دارم باهاش دعوا میکنم و لب و لوچه اش اویزون میشه! دکتر تشخیص هایپوکسی مغزی خفیف ینی اکسیژن یکم دیر رسیده ب مغزش و تاخیر تکاملی خفیف داد و گفتن که همه کارای هم سناشو با کمی تاخیر انجام خواهد داد. دخترم هنوز نمیفهمه وقتی میگم چیزو بده بهم به دستم بده اگه چیزی دستش باشه یا وقتی میگم برو توپو بیار اینارو نمیفهکه, ولی خب رشد حرکتی شو میبینم ک پیشرفت کرده فقط نگران کلامش هستم میگم نکنه اینا علایم اتیسم باشه!؟ لطفا کسی تجربه داره یا بچه اتیمسی دیده بگه این علایم میتونه نشانه اتیسم باشه!؟  خیلی نگرانشم, ولی خب دخترم باهوشه و خیلی دوست داره با بقیه حتی با بزرگسالا ارتباط برقرار کنه, اما ما دوریم از خانواده و من و اون تنهاییم و شوهرمم بیشتر روزو سرکاره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوتیسم نداره خیالت راحت چون یکی ازمهمترین علایم اوتیسم تماس چشمی که میگی داره به اسم میگی واکنش نشون میده صحبت کردم اصلا نگران نباش خوب میشه مهم اینه که آوا داره گلم

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

اگر حرفتو متوجه ميشه ارتباط چشمي برقرار ميكنه چيزي ازش ميخاي بهت ميده اينا يعني اوتيسم نيست

بچه هاى اوتيسم مدام يك كليشه دارن و تكرار ميكنن ارتباط نميگيرن تنهايي بازي ميكنن 

من داداشم به واکسن دوماهگی حساسیت داشت و توی کما رفت از طرفی هم هشت ماهه بدنیا اومده بود تکلمش مشکل داشت ولی خب الان باید دنبال دکمه خاموش کردنش باشیم😂😂 راستی یه مقدار توی درس خوندن مشکل داشت ولی الان خداروشکر عالی شده 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️

اوتیسم توجه و ارتباط چشمی نداره بیشتر به چیزهایی که میچرخه تو جه نشون میده وقتی اسمشو صدا میزنی برنمیگرده واکنشی به حالات اطرافیان مثل خنده و اخم نداره

دختر تو اینطوریه؟

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
فقط، تی وی کلا قطع زیاد قصه بگو اسم تمام لوازم یادش بده زیادببرش پارک زود حرف میزنه اوتیسمم نیست

دقیقاً باید تو جمع باشه راستی رژ لب قرمز هم نتیجه میده با رژ قرمز حواسش به لب جمع میشه و میشه بهش حرف زدن یاد داد

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️