2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدجور احساس راحتی می کنه

خیلی بدهداخر عاقبت خوشی نداره سرسنگین رفتار کن حدشو بدونه 

فک کن شوهر خودت تو محل کار با ی خانم خیلی راحت باشه چ حسی داری؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
آقا قبلا پسر خیلی خوبی بود خیلی هم تو کار کمکم کرده ولی اخیرا حرکت خیلی زشتی انجام داده

ب بدنت دست زده؟

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
اخیرا یکی از همکارام که سال هاست متاهله پیش من خیلی احساس راحتی می کنه 

تو هر کاری میگند جواب نه از بهشت آمده جواب آره از جهنم .اگه گفت  مثلامیوه میخوری یا مثلاً بعضی کارهای اداریت را انجام بدم یا امروز برسونمتون وغیره بهترین جواب نه بوده که فک کنم شما بله میگفتی رودارش کردی .

خیلی بدهداخر عاقبت خوشی نداره سرسنگین رفتار کن حدشو بدونه  فک کن شوهر خودت تو محل کار با ی خان ...

من مجردم 

به خاطر حرکت زشتی که انجام داده ۲ ماهه باهاش کات کردم اولش چند بار پیام معذرت خواهی فرستاد که منظوری نداشته ولی بعد دیگه محل نزاشت

شرایط کارم هم طوریه که اگه کمکم نکنه اذیت میشم

تو هر کاری میگند جواب نه از بهشت آمده جواب آره از جهنم .اگه گفت  مثلامیوه میخوری یا مثلاً بعضی ...

شاید تو این ۱۰ سال به جرات بگم مثل برادرم بوده ولی اخیرا نمی دونم چرا...؟؟