2821
2789
عنوان

درد ارتودنسی

235 بازدید | 10 پست

بچه ها دوروزه فک پایینمو ارتودنسی کردم دارم میمیرم از درد نه میتونم چیزی بخورم نه بخوابم دندونام گلوم سرم داره تیر میکشه دیروز تهوع داشتم اصلااا جهنمه تو رو خدا هر کی تجربه داره بیاد بگه چ غلطی کنم؟خیلی اشتباه کردم پشیمووونم😭😭😭

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

دیگ باید تحمل کنی

من ۵سا پیش ارتودنسی کردم تقریبا یک ساله ک سیمامو برداشتم دوسه روز رفتم پیش دکترم برای چک کردن کامپوزیتای پشت دندونم، برگشت گف باید ۴سال این کامپوزیتا بمونه تو‌دهنت😐 انقد عصبانی شدم ک حد نداشت ولی چاره چیه

منم پشیمونم کاش ارتودنسی نمیکردم با اینکه دندونام خیلی خوشگل شده

یک هفته اول درد دارع بعدش برات عادی میشه.. استامینوفن بخور هر ۶ساعت تا بتونی تحمل کنی ولی ژلوفن اینا نخور نمیزاره دندونات حرکت کنه

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
تموم میشه دیگه نخایتا یکی دو رپز دیگه داری درد رو  سوپ رقیق میکس کن بخور

ینی موقتیه این درد؟اصلا نمیتونم دندونامو رو هم بزارم وحشتناکه دردش 

دردش برای هفته اوله بعد دیگه عادت میکنی من دوتا فکم بود و دوسالم رو دندونم بود و سعی کن غذای سفت نخوری چیزایی مثل سوپ و غذای نرم بخور 

گاهی وقت ها دادن شانس دوباره به آدم ها مثل دادن یک گلوله اضافه است چون باشلیک اول نتونستن تو رو از پا دربیارن:).🙂
سلام  دیگ باید تحمل کنی من ۵سا پیش ارتودنسی کردم تقریبا یک ساله ک سیمامو برداشتم دوسه روز رفت ...

4 ساااال؟چرا اینقدر زیاد؟دکترم گف برا من نهایت یکونیم دوسال.ینی این درد موقتیه؟دارم دیوونه میشم بخدا.ینی ریتینر نصب کرده پشت دندوناتون؟اونو دکتر گف باید دیگه تا اخر عمر بزاریم ک دندونا باز کج نشه.وااای خیلی ممنون گفتی من بخاطر درد زیاد ژلوفن کامپاند خوردم پس نخورم

4 ساااال؟چرا اینقدر زیاد؟دکترم گف برا من نهایت یکونیم دوسال.ینی این درد موقتیه؟دارم دیوونه میشم بخدا ...

اره والا

گف ۵سال ثابت میمونه تقریبا یک و نیم سالم متحرک میمونه...

سه ماه دگ متحرکمو کلا میزارم کنار ک میمونه ثابت

برا منم گف دو سال و‌نیم ک تهش میش ۱۰سال...

اره دردش موقتیه... ولی خپ هر بار ک میری برای تعویض سیمات اون درده باز میاد سراغت ولی در کل برات عادی میشه... زیاد غذاهای سفت نخور

ثابت من از این عکسیه ک میزارم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
اره والا گف ۵سال ثابت میمونه تقریبا یک و نیم سالم متحرک میمونه... سه ماه دگ متحرکمو کلا میزارم کنا ...

ای بابا.خوشبحالت ک گذروندی این تایمو من ک تو این دوروز بد حور جا زدم آره این ریتینر دکتر برا من گفت باید تا آخر بمونه اون مگه مشکلی داره؟بنظرم پشت دندونه و زیاد مسئله ای نیس.ولی مبارکه دندوناتون خیلی خوشگل شده عکس قبلم دارین؟بلیچ هم کردین؟چن ماه طول کشید ردیف شه؟

ای بابا.خوشبحالت ک گذروندی این تایمو من ک تو این دوروز بد حور جا زدم آره این ریتینر دکتر برا من گفت ...

بعدش ک تو عکسا همش لبخند میزنی ذوق میکنی😂♥️

اینا مایه عذابن... چیزیو نمیش گاز زد چون زود میشکنه هر کدومم بشکنه هزینش ۲۵۰تومنه... من دو تا تو شش  ماه شکونده بودم..

سلامت باشی گلم

من کار زیبایی خاصی نداشتم فقط دو تا دندونم کوچیک بود اونارو کامپوزیت کردم

بستگی به بهم ریختگی دندونات داره برا من دو سالی طول کشید تا ردیف بشه

نه والا عکس قبلشو ندارم