2777
2789
آویزی خوبه ولی دراز بیاد پاینن خیلی شلوغ نباشه اگر موهات بازه گوشواره اویزی بخر اگر موت بستته میخوای باشه نگین دار تک نگین خوبه نه دور یقه اگز کار شده هست گردنبند ننداز فقط یه انگشتر شیک تک نگین از اینهایی که شبیه جو.اهر هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته من اگر خودم بودم موهامو یه دست تیره میکردم شماره 3 و اصلا همون یه تیکه ها هم قرمز نمیکردم البته اگر دوست داری اینجوری که دو تیگه رنگ کنی بد نمیشه ولی حتما ارایشگاه برو خراب نشه یه وقت..بگو هایلایت قرمز میخوام کم در بیاره نه پر
ممنونم عزیزم رنگ که میرم پس میدم بقیه رو هم فهمیدم اخه عروسی خواهر همه چشمشون به خواهر عروس هست گفتم ضایع نباشم مدل جدید مو و اینا هم داشتی بذار تا الان مدل مو خوشم نیومده
ممنونم عزیزم رنگ که میرم پس میدم بقیه رو هم فهمیدم اخه عروسی خواهر همه چشمشون به خواهر عروس هست گفتم ضایع نباشم مدل جدید مو و اینا هم داشتی بذار تا الان مدل مو خوشم نیومده
موهای قرمز با لباس قرمز نه تنها زشت نمیشه بلکه خوب هم میشه. فقط بقیه اکسسوری ها ( کیف و کفش و دستبند و ... ) رو مشکی یا سفید انتخاب کن.
اگر می خواهید چیزهایی بدانید و بخرید که شما را با زن های دیگر متفاوت کند به سایت چیپوش سر بزنید http://chipoosh.com