2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پریودت عقب افتاده؟ بی بی چک بزن من تو اقدام بودم ۴روز به پریودم بی بی زدم هاله انداخت رفتم آز بتام ...

انوز مونده به پریودم

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
 چی شد بی بی زدی؟؟

اره دیروز زدم بعد یک ساعت هاله انداخت نمیدونم

باردارم یانه 

میری تو گذشته تو خاطرات یاد حرفاش میوفتی مثل همون موقع ذوق میکنی میخندی انگار داره الان اتفاق میوفته بعد یهو به خودت میای میبینی همش مال گذشتس اونجاست که بد میشکنی😑
اره دیروز زدم بعد یک ساعت هاله انداخت نمیدونم باردارم یانه 

منم تازه فهمیدم باردارم اول ک بی بی زدم بعد دو سه ساعت هاله انداخت شک کردم یکی دیگه زدم همینطور شد فرداش صب زود ی بیبی چک از ی برند دیگه زدم همون لحظه دوتا خط افتاد و مثبت شد بازم شک کردم و باورم نشد😅 رفتم آزمایش خون دادم مثبت بود دیگه خیالم راحت شد 😂 هنوزم شوکه ام 

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
منم تازه فهمیدم باردارم اول ک بی بی زدم بعد دو سه ساعت هاله انداخت شک کردم یکی دیگه زدم همینطور شد ف ...

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال بودم برام دعاکن

مبارک باشه عزیزم خیلی خوشحال بودم برام دعاکن

ایشالا که بارداری عزیزدلم 😍 آیت الکرسی بخون و صلوات بفرس ایشالا ک جواب میگیری

ﺗﻭ #ﺳﺭﻧﻭﺷﺕ ﻣﺍ ﺍﺻﻟﺍ ﭼﻳﺯﻯ ﺑﻩ ﺍﺳﻣ #ﺧﺷﺑﺧﺗﻯ ﻧﺑﻭﺩ ://🍂                 توی آینه انعکاس #دختری رو می‌بینمکه لبخندش درد میکنه:)))       قَ‍‌ل‍‌ب ن‍‌ی‍‌س‍‌ت ک‍‌ه ق‍‌َب‍‌رِس‍‌ت‍‌ونِ آرِزوه‍‌اس‍‌ت.     #غرور ب‍‌هت ق‍‌درت م‍‌‍‌ی‍‌دہ ول‍‌ی ش‍‌اد ب‍‌ودن‍‌و ازت #م‍‌‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌رہ!(: 
دوباره تست میکردی تا ده دقیقه جوابش دقیقتره عزیزم

امروز بی بی زدم همون اول هاله انداخت خیلی کم رنگ 

خانم ها پیج دکترنوبت  👇👇

💫 بزرگترین پیج بارداری و کودک هستش

هرروز کلی، پست و استوری در مورد( بارداری ،تخمک گذاری و پریود، ناباروری ،هفته های بارداری ، زایمان ،دخترزایی و پسرزایی و ....) به صورت رایگان به نمایش میذاره

🔴 در ضمن پزشکان متخصص زنان خبره هم برای هر شهر به صورت جدا، معرفی میکنه

میتونید فالوو کنید و برای دوستانتون بفرستید

@drnobat.ir

👇👇👇👇بزرگترین پیج بارداری و کودک

https://instagram.com/drnobat.ir