2777
2789
عنوان

طلاق

129 بازدید | 15 پست

سلام به همه دوستان صبح تون بخیر، یکی از دوستام به یک مشکل بسیار جدی دچار شده امیدوارم راهنمایی کنید که چه کاری انجام بده .  متاسفانه پدر ایشون شکاک بددل بدگمان دست به زن داره و همسرش رو کتک میزنه ( کتک یعنی فقط به سیلی و چهار تا فحش بسنده نمی کنه و طوری که یک اسیر یا زندانی رو کتک میزنن کتک میزنه )  و دلایل مسخره ایشون رو کتک میزنن مثلا چند سال پیش ایشون غذا رو شور یا می سوزاندند  اتفاقه بالاخره و میفته برای هر کسی اما ایشون می گفتن نه تو از قصد غذا رو سوزاندی یا شور کردی ایشون اینقدر بد گمان هستند که هر چی دلشون بخواد میگه چرا با فلانی دست دادی چرا فلانی با تو حرف زد چرا چادرت کنار رفت زنگ منزل که میخوره میگه دوست پسرت بود که زنگ زده بود  رمزی حرف میزنین تا گیر نیفتین ( آدم ممکنه اشتباه شماره رو بگیره شما باشین بعضی اوقات شماره اشتباه نمیگیرین)  ۲۵ سال هس که با کسی رفت و آمد نداره نه برادرش نه اقوام دیگه و نه با خواهر همسرش و بقیه دوست من که ۲۰ سالش هس میگه تا حالا خونه عموم نرفتم خونه خالم نرفتم و یه تفریح ساده تا پارک برم نمی تونم برم امنیت جانی ندارن یه دفعه ۱۲ شب میره سراغ زنش و تا ساعت ۳ یا ۴ صبح کتکش میزنه و الان هم که پدرش بعد کربلا که اومده ۲ هفته هم نمیشه دعوا و کتک کاری راه انداخته کتک کاری هم برای چی برای اینکه چرا دو  تا تن ماهی دعوا راه انداخت که چرا خوردید برای من نذاشتید ( حالش خوب نبوده بعد از کربلا که میاد و خودش همیشه میگه پول هس هر چی خواستین بخرین خب پول هس چرا دعوا راه میندازی میری میخری که آخر هم رفت یک کارتن برای خودش خرید  اینم بگم پسرش سرکار میره یکیش رو مادرش برای ناهار یکیش رو هم خودش و مادرش خوردند ) و این شروع کتک کاری دعوا و فحش دادن در هر ثانیه و دقیقه و ساعت بود تا اینکه روز شنبه یا یکشنبه به اوج خودش میرسه و با هر چی که جلو دستش باشه میزنه و با کفش به سر این بنده خدا میزنه و تا حدی که سرش درد میگیره و از دستاش به عنوان سپر استفاده می کنه و آخر سر هم میگه برو دست از سر من برادر چرا طلاق نمیگیری چرا نمیری بهت هر چی دارم میدم پول همه چی بنده خدا هم میگه برم کار نداری بهم پول میدی میگه اره بهت میدم فقط برو دست از سر من برادر اون بنده خدا هم میره( البته اینم بگم همیشه تو دعوا تو هر کتک کاری میگه برو دست از سر من برادر چرا طلاق نمیگیری چرا نمیری ، و ایشون رو بذارن حداقل یک لباس بپوشه اجازه نمی داد و تن اون بنده خدا هم تی شرت بود و با همون لباس ها ایشون رو انداختند بیرون ) و تهمت هایی که بهشون میزنن من نبودم دوس پسرت اومده بود با همسایه ها خوابیدی با کدومشون در صورتی که ایشون همیشه خواب هستند و هیچ کاری نمی کنند و مادر بچه ها مجبور به کار کردن هس آنقدر این مرد بی عرضه هس  که هیچ وقت میلیون رو به چشم نمیدید و حالا اینقدر وقیحانه همسرش رو کتک میزنه و اجازه رفتن به بیرون رو بهش نمیده اجازه زنگ زدن به خواهراش و مادرش نمیده و اگرم زنگ بزنن از ترس بچه هاش نمی تونن جواب بدن و مجبورن قطع کنن و بگن که بابام خونس نمی تونیم جواب بدیم و تهمت ناروایی که بهشون زدن که وقیحانه تر از بقیس میگه بچه ها بچه های من نیستند و با اطمینان کامل میگن که واقعا بی شرم بی حیا تر از  این  آدم وجود نداره 

ایشون ۲۴ ساعت خواب هستند مدام گوشی دستشون هس روزی بالای ۱۰۰هزار تومن برای شارژ و اینترنت خرج میکنن و هیچ کاری انجام نمیدن اما زن و بچه ش رو کتک میزنه اجازه بیرون رفتن به زن و بچش نمیده  الان هم خونه عموش رفته چند روز هس که خونه عموش رفته به نظرتون چی کار کنه دوست من              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين اقا جدي ميگم نياز به بستري و دارو درماني داره

امنيت جاني ندارن

ادم ميره عضو بهزيستي ميشه نون اين مرد رو نميخوره

بالاخره شهرشون يسري خير داره

من باشم بچه هامم برميدارم از اين مرد براي هميشه جدا ميشم

بچه هاشم بزرگن نياز به حضانت ندارن

من اینجوری نبودم فقط کتک خیانت می‌کرد طلاق تمام 

این خانم میگه پا بند من دخترمه نمی تونم برم و اینا به نظرتون جدا شن  خوبه ؟ پول هم داره میتونه قرض بگیره  از خواهرش   و خونه اجاره کنه  

این خانم میگه پا بند من دخترمه نمی تونم برم و اینا به نظرتون جدا شن  خوبه ؟ پول هم داره م ...

دخترش بچه نيست كه نياز به حضانت داشته باشه

دخترم بهونه هست خودش نميخواد از شوهرش جدا بشه

تنش به كتك عادت كرده

وگرنه دخترشم با كمال ميل حاضره بره يه اتاق ١٠ متري زندگي كنن ولي ازامش داشته باشن

ادم نون خالي ميخوره ولي عوضش توي ارامش ميخوره بيچاره ها همش استرس دارن الان مياد كتك ميزنه

بله متاسفانه بچه ها اصلا امنیت جانی ندارن هر لحظه میترسن و اگر هم بیرون برن فکر و ذکر شون در خانه ای که کی مادرم رو میزنه  

دخترش بچه نيست كه نياز به حضانت داشته باشه دخترم بهونه هست خودش نميخواد از شوهرش جدا بشه تنش به كت ...

بله دوستم میگه حاضرم  جایی ۱۰ متری  زندگی کنم ولی با آرامش 

بله دوستم میگه حاضرم  جایی ۱۰ متری  زندگی کنم ولی با آرامش

دوستان برای این بنده خدا کار در منزل بسته بندی چیزی اگر سراغ دارین بگین که اگر جدا شدن یه کار داشته باشن البته خودشون دنبال کار هستند اما کار در منزل باشه بهتره