2777
2789
عنوان

آقایون♡♡

256 بازدید | 17 پست

یه تاپیکی پر بازدید شده که توش یه خانومی راجب این حرف زده که مردا همشون آشغالنو اینا...

می دونین موقعی که این تاپیکو می خوندم با خودم می گفتم اگه یه پسر جوون بیاد این نظرسنجیو بخونه...و ببینه آدمای زیادی باهاش همدردی کردن

چه حسی نسبت به خودش پیدا می کنه؟!برای همین می خواستم اینو بگم که مرد ها توی این جانعه قابل احترام هستن و اصلا فکر نکنین چون یه تاپیک اینجوری معروف شده قراره کسی شما رو دوست نداشته باشه🖤🖤💐

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🤣

امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.

من با تموم وجودم عاشق همسرم هستم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

اونی که این تایپیک رو زده پدر و برادر خودشم گفته واقعا واسش متاسفم چون همه ما انسانیم و مخلوق خدا .

نمیدونم چرا یه سریا فقط میخوان بگن خانوما خوبن و فلان

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

من خودم کاربر آقا هستم اون تاپیک هم خوندم . خودم هیچوقت هیچ‌چیزی  رو مطلق نمیدونم . یعنی مرد بد داریم خوبم داریم همینطور که زن بد داریم خوبم داریم . دلیل نمیشه اگر توی اون تاپیک استارتر از دست شوهرش ناراحته مردا را کلا جمع ببندیم یا اگر یه مردی از زنش ناراحته زنا رو کلا جمع ببندیم 

هر کاری کنی تو این عالم به خودت بر میگرده چه خوب چه بد 

هرچه کُنی به خود کُنی گر همه نیک و بد کُنی

الان شما سر صبح انرژی خوب واسه خودت خریدی اون خانم از دیشب انرژی منفی 

اگر کسی‌رو دارید که دوستتون داره و شما هم اونو دوست دارید،به هیچ چیزدیگه‌ای فکرنکنید،.مراقب‌حرفاتون‌باشید،بعضی‌وقت‌هاحرفاتون‌شب‌تاصبح‌یه‌نفرروبیدارنگه‌میداره!❦︎ ·—·—·—·—·—·—·—·—·📂.قدر ادم ها رو بدونیم گاهی ادما میگن شب بخیر ولی دیگه صبح بخیری در کار نیست ،هميشه يادمان باشدکه نگفته ها را ميتوان گفت !ولی گفته ها را نميتوان پس گرفت ...چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ،شکست با کوزه است ...دلها خیلی زود از حرفها میشکنندـــــــــــــــــــــــمراقب‌حرفامون‌باشیم🤍 کاربر مرد می باشم و کلام آخر هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد ب عشق ❤🐱🐣🌱(درخواست دوستی قبول نمیکنم )
2790
2778
2791
2779
2792