2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور خوندی  چند روز پوند با ر

من مشکلم خیلی بزرگ بود سه سال درگیرش بودم،سری اول از همه جا بریدم گفتم خدایا فقط خودتو خودت دلم شکسته بود، بعد این ذکرو ۱۱۰ بار همینجور زیر لب گفتم بخدا قسم یک ربع نگذشته بود زنگ زدن خبر خوش دادن،چهل روز هرروز ۱۱۰ بار باید گفته شه

ولی سری دوم همین پریروز بود اونم مشکل خیلی بزرگی بود صبح نییت کردم یدفه ۲۰۰۰ تا بگم و فقط صدتاشو گفته بودم ک تا ساعت ۱۲ اتفاق خیلی خوب افتاد برام و مشکلم حل شد ب لطف خدا و ذکرمم گفتم

هسدم ولی خسدم فخد تماشاچیم🥱
چطوری؟

هرنیتی که داری هرچند بسته نمک که دوس داری به نیت مثلا حضرت فاطمه یا هر کی که میخوای نذر کن حاجتتو گرفتی اون تعداد بسته نمکی که نذر کردی رو به مردم بده معمولا توی امامزاده صالح زیاد اینکارو میکنن ولی خب اگر نمیتونی امامزاده صالح بری هیچ عیبی نداره تابستون توی بازار تهران دیدم ی نفر داره تو بازار به مردم بسته نمک میدی متوجه شدم نذره

🐈‍⬛
من مشکلم خیلی بزرگ بود سه سال درگیرش بودم،سری اول از همه جا بریدم گفتم خدایا فقط خودتو خودت دلم شکست ...

خدا رو شکر ،ان شاالله که همیشه حاجت روا و هیچ مشکل لاینحلی نداشته باشید.

التماس دعا 🙏🌹

خدا رو شکر ،ان شاالله که همیشه حاجت روا و هیچ مشکل لاینحلی نداشته باشید. التماس دعا 🙏🌹

فداتون بشم،زنده باشید ،انشاءالله مشکلات همه حل بشه مشکل شمام هرچه زودتر حل بشه حاجت روا شید❤

برای ازدواج زود و خوبم میشه شما دعا کنید 

رو چشمم من دعا میکنم،ولی خودتونم این ذکرو امتحان کنید شک نکنید اگ به صلاح باشه خدا بهتون میده حاجتتونو