2789
عنوان

زن دایی

2853 بازدید | 16 پست

ی زن دایی دارم ۳۷ سالشه. ی داداش هم دارم ۲۰ سالشه این دوتا خیلی با هم خوب هستن و کلا داداشم با این یکی داییم بیشتر خوبه.خدایی زن داییم هم زن بدی نیست‌ . امشب شنیدم دختر خالم تو گوش اون یکی دختر خالم گفت اینا مشکوک میزنن😐.ب نظرتون داداشم رو وادار کنم کلا رابطش رو قطع کنه؟ 

دوباره 

اینجا خیلی دیدم از شقاق و یبوست میگن نتیجه تجربه دوسالمو میگم انجام بدین روزانه ی قاشق روغن زیتون بریزین رو غذاتون شبا موقع خواب روغن زیتون وکرچک قاطی کنین بریزین تو ناف و جهت عقربه های ساعت ی کم ماساژ بدین اگه بیرون روی گرفتین نزنین دیگه  ی وازلین هم بزارین توی دسشویی موقع دفع بزنین ب پشتتون تا چند ماه تکرار کنین خوب میشین حتما❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه زری زدن شما جدی نگیر نمیخاد داداشت رو عوض کنی

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

کلا رابطه صمیمی دو تا نامحرم خوب نیست و ممکنه آخرش باعث کدورت و ناراحتی بشه . ذهن دختر خالتونم خیلی منحرفه. بخاطر همین افکار منحرف بهتره حریم ها حفظ بشه تا بعدش پشیمونی بار نیاد 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
متاسفانه این موارد خیلی زیاد شدن و مردم شاخ ندارن خیلی زود میفهمن رابطه ای که خارج عرفشون باشه 

قرار نیس هرکی با هرکی خوبع ب این معنی باش ک باهم رابطع دارن 

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)