2789
عنوان

سوال داشتم🥲

545 بازدید | 31 پست

من تو دوران عقد هستم و باردار شدم سنمم کمه و از یه طرف خانوادم خیلی رو این مسئله حساسن و میترسم که بفهمن و اینکه شرایطش روهم واقعا نداریم که بتونیم نگهش داریم و سریع بریم سر خونه زندگیمون شوهرم گفت که سقطش کنیم اما من میترسم که مشکلی پیش بیاد و نتونم دیگه بچه دار بشم و اینکه الان تقریبا سه هفتمه کسایی که تجربه سقط داشتن بعدش باردار شدن یا نه؟و اینکه با چه روشی سقط انجام دادید؟

چند سالته 

به شوهرت گفتی 

به مادرت بگو یا خواهر

بچه ها میشه برام دعا کنین 😔خیلی زندگی بدی داشتم خیلی ،بهم خیانت های زیادی کرد از فامیل خودش گرفته تا هرزه های.... رفیق باز بود مشروب خور بود بچه ننه بود قهر میکرد دیگه نمیومد اختیارش خودش نداشت مادرش داشت اخلاق نداشت کلاهبردار بود آخرم با اجبار و به زور برد مهریمو بخشیدم بعد ماه بعدش دادخواست طلاق داد بی ابروم کرد همه جا مثل سگ پرتم کرد بعدم زود زن گرفت  اونم کی دوست سابقم رو😔 نمیدونم عدالت خدا کجاست مگه نمیگن اشک یتیم عرش خدا رو به لرزه در میاره، پس چرا کاری انجام نمیده چرا برام  چرا من یتیم باید این همه سختی بکشم.... الان که ورشکست شدیم زیر خط فقر رفتیم منو خانوادم داغونم فقط میخوام یه دعای خیر و خوب برام کنین یا یه صلوات بفرستین خیلی داغونم خیلی...🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نکن گناه داره از راه نا مشروع نبوده که زود تر برین سر خونه زندگیتون 

اگر بچه دار نشی هیچ وقت نمیتونی خودتو ببخشی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

میخوای بخاطر حرف مردم بچه آت رو بکشی؟حرف مردم از جون بچه آت بیشتر ارزش داره؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
میخوای بخاطر حرف مردم بچه آت رو بکشی؟حرف مردم از جون بچه آت بیشتر ارزش داره؟

من نخاستم ولی وقتی باباش خیلی راحت میگه سقطش کنیم وقتی مادر پدرم ابروی خودشون براشون مهم تره تا زندگی دخترشون دیگه مردم کا جای خودشون دارن

اره نبوده ولی با ۱۶ سال سن و اینکه کلن از خانوادم میترسم خیلی حساسن

میفهمم ولی بسپار به همون خدایی که بهت داده نکن این کارو اون بچه گناه داره یه انسانه ها بعدم ترس نداره با مرد غریبه که نبودی شوهرته برو بهشون بگو 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
میفهمم ولی بسپار به همون خدایی که بهت داده نکن این کارو اون بچه گناه داره یه انسانه ها بعدم ترس ندار ...

اصن تحمل ندارم که بخان بهم بی احترامی کنن یا بهم طعنه بزنن وقتی شوهرم بهم میگه که سقطش کنیم وقتی مادر پدرمم پشتمو ندارن من تنهایی چجوری واسه نگه داشتنش عذاب بکشم

من نخاستم ولی وقتی باباش خیلی راحت میگه سقطش کنیم وقتی مادر پدرم ابروی خودشون براشون مهم تره تا زندگ ...

باباش باید قبلش به الان فکر میکرد . علاوه بر گناه قتل،خودت داغون میشی ،جسمی و روحی،شاید هرگز نتونی بچه دار بشی بخاطر آسیبی که به رحمت وارد میشه. . اونوقت چی؟ حالا شوهرت بچه میخواد تو نمیتونی.بنظرت چیکار میکنه؟ مامانت هم حق داره باید تو دوران عقد مراقب بودی چون مردم پشت سرت حرف میزنند. الآنم طوری نشده شوهر شرعی و قانونی هست. از یک سری از چیزها بگذر و زودتر عروسی بگیر برو سر خونه زندگیت . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
اصن تحمل ندارم که بخان بهم بی احترامی کنن یا بهم طعنه بزنن وقتی شوهرم بهم میگه که سقطش کنیم وقتی ماد ...

چرا باید بی احترامی کنن اخه

اون شوهرت چطور میتونه درباره کشتن بچه اش اینقدر راحت نظر بده 

چی بگم همون که اینقدر راحت میگه سقطش کن پس فردا بچه دار نشی طعنه میزنه بهت و ممکنه پرتت کنه اونور حتما یه خیری بوده که این همه آدم دارن بال بال میزنن برای بچه بعد اون وقت خدا به تو دادتش