بابام از ظهر کمرش خیلییییی بد گرفته و اصلاحات نمیتونه از جاش بلند بشه 😭 همینجوری ک از ظهر خوابیده همون حالت موندهههه حتی یه میلی متر تکون میخوره داد میزنه از درد 😭😭😭 چکار کنییییم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر. به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو میسازه خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾
با آب گرم براش ماساژ بدین ...ببریدش حموم آب گرم ...خرما هسته شو در بیارین با دارچین و زنجبیل و کنجد و سیاه دونه قاطی کنید بزارید روکمرش بمونه ...اینا روش های محلی و خونه کی هست ...غذای سردی نخوره