2777
2789
عنوان

بیاین کمک😭😭

104 بازدید | 14 پست

بابام از ظهر کمرش خیلییییی بد گرفته و اصلاحات نمیتونه از جاش بلند بشه 😭 همینجوری ک از ظهر خوابیده همون حالت موندهههه حتی یه میلی متر تکون میخوره داد میزنه از درد 😭😭😭 چکار کنییییم 

لااقل یه کاری که بتونه از جاش بلند بشه 😭 

کمک کنین 😔😔😔

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به اورژانس زنگ بزنید 

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ، آرام تر از آهو بی باک ترم از شیرهر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر ، رنج از پی رنج آید ، زنجیر پی زنجیر.  به خدا سپردم و توکل کردم، زندگیمو خودش ساخت تو هم خودتو بسپار بهش بهت قول میدم زندگیتو می‌سازه                                         خدایا خیلی شکرت بابت همه چیز بابت تمام معجزه و کمک هات بابت تموم چیزایی که فقط خودم میدونم و خودت نشود فاش کسی آنچه میان منو توست 🌾                                  

با آب گرم براش ماساژ بدین ...ببریدش حموم آب گرم ...خرما هسته شو در بیارین با دارچین و زنجبیل و کنجد و سیاه دونه قاطی کنید بزارید روکمرش بمونه ...اینا روش های محلی و خونه کی هست ...غذای سردی نخوره

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باید سریع بره دکتر تو سرم شل کننده عضله میزنن منم چندین بار اینطور شدیم

ظهر آمپول زده بود و اومد خونه ولی اصلاااا اثر نکرده 😭😭 الان ک دیگه نمیتونه از جاش بلند بشه 

اللهم عجل لولیک الفرج 💚
با آب گرم براش ماساژ بدین ...ببریدش حموم آب گرم ...خرما هسته شو در بیارین با دارچین و زنجبیل و کنجد ...

ممنونم عزیزم لطف کردی 😔💞

اللهم عجل لولیک الفرج 💚

ببريدش دكتر عضلاتش گرفته 

اگه شرايط بردنش ندارين با روغن زرد كه بهش روغن حيواني هم ميگن بدنش قشنگ ماساژ بدين بعد دوسه تا پتو بكشين روش تا عرق كنه انشاالله كه خوب ميشه 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔