2777
2789
عنوان

چند روز باید عقب بیوفته بعد بی بی بزنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 44 پست
من فکر میکردم نشون نمیده اگر مثبت باشه ولی بچها میگن نشون میده میرم برای امتحان😂

اره ماشاالله صبر داری من چون تو اقدام بودم هیچ علایمی هم نداشتم بازم نتونستم طاقت بیارم دو روز مونده به موعدم گرفتم زدم زیر دو دقیقه حاله انداخت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره ماشاالله صبر داری من چون تو اقدام بودم هیچ علایمی هم نداشتم بازم نتونستم طاقت بیارم دو روز مونده ...

منم تو اقدامم منتها فقط کمر درد دارم حس میکنم نیستم نمیدونم آخه هیچ علائمی ندارم 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
نه مطمین باش اگر باشی فردا نشون میده آخرین تاریخت کی بود؟

17 شهریور 

میشه برای مادرشدنم دعا کنید آخه خیلی وقته ک منتظرم....    💚      میگن انرژی خوب بده دریافت میکنی                                          تیکر و فعال کردم که به زودی به واقعیت برسه❤️
منم هیچ علایمی نداشتم تازه دو روزه یکم علایم دارم 

علائمت چیه؟ 

اره بابا حتما نشون میده 4 روز با هم فرق داریم

ایشالله که خیره بهت خبر میدم 😘

درد سینه تازه دو روزه شروع شده یکم هم سمت چپم تیر می‌کشه کم خواب شدم 

من خیلی بی حوصله ام همشم خوابم میاد سرکار همش خوابم میگیره میتونه از علائمش باشه؟ 

اره اکثرا خوابشون میاد من برعکسم

عزیزم ایشالله صحیح و سالم فارغ بشی مرسی که کمکم کردی فداتشم