2777
2789
عنوان

مامانای گل نظرتون برام مهمه

203 بازدید | 18 پست

پسر دوسال و دوماهم 

خیلی وقته از شیرگرفتمش 

چندماهه روزی ۴ یا ۵ بار مدفوع میکنه 

وزنش ۹کیلو و ۴۰

الان ۸ ماهه فقط یک کیلو و نیم بزرگ شده 

دکتر گفته کمبود وزن نداره لاغره

اینم بگم اشتهاش خیلی زیاده 

ازمایش مدفوع هم داده انگل نداره 

نمیدونم چکار کنم بنظرتون مدفوع زیاد تاثییر دره روی لاغری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نی نی میشناسم ۵ ماهش نشده ۸ کیلوئه به نظرم وزنش خیلی کمه عزیزم پیش دکتر دیگه ایی ببر اگه میتونی

بهداشتی هم گفته وزنش پایینه هیچ مشکلی نداره انواع غذاها میخوره اتفاقا برای غذد خوردن حریصه نمیدونمچرا وزنش پایینه 

بهداشتی هم گفته وزنش پایینه هیچ مشکلی نداره انواع غذاها میخوره اتفاقا برای غذد خوردن حریصه نمیدونمچر ...

محض اطمینان پزشک دیگه ایی هم ببر

انشالله که چیزی نیست عزیزم نگران نباش

عزیزم وزنش پایین نمودار هست. شاید غذا میخوره ولی غذاهاش کالری لازم رو نداره. خودتون بهتر از من غذاهای پر کالری رو میشناسی گلم. اگه میخوره رژیم غذایی تغییر بده ببین وزن اضاف میکنه یا نه.

پسرم، معجزه زندگی من🤩
عزیزم وزنش پایین نمودار هست. شاید غذا میخوره ولی غذاهاش کالری لازم رو نداره. خودتون بهتر از من غذاها ...

همه چیز میخوره کلا ۲۴ ساعت کنار یخچاله میگه مم مم 

هله هوله اصلا بهش نمیدم 

حتی چایی هم تمیدم آویشن میدم ک الان اونم حذف کردم گفتم شاید بخاطر اینه 

شما میدونین غذای پر کالری مثل چی؟

ما هرچی پای سفره میخوریم پیشمون میخوره .

تازه به حدی میخورخ که شکمش بزرگ میشه و سفت میشه به زور بلندش میکنیم از پای سفره 

همه چیز میخوره کلا ۲۴ ساعت کنار یخچاله میگه مم مم  هله هوله اصلا بهش نمیدم  حتی چایی هم ...

پر کالری یعنی مثلا پلو رو با کره بهش بدی. خورشت گوشت و چربی زیاد داشته باشه. حلیم با کره و گوشت بخوره. سوپ  جو با شیر و خامه براش درست کن. فرنی با خامه. تخم مرغش روغنی باشه.  الویه  پیتزا  کتلت براش زیاد درست کن. شیر خشک برا افزایش وزن بهش بدی.  در کل بچه ها برا رشد به غذاهای پرچرب و گوشت نیاز دارن. فکر نکن کره براش بده اتفاقا نیاز دارن بهش.  حتی لبنیات پر چرب بهش بده. داخل بستنی چهار مغز و موز بریز . یک ماه رژیم غذایش رو تغیر بده ببین تغییر میکنه یا نه. این که خودش میخوره خیلی خوب و کارت رو آسون میکنه. صبحونه خامه و کره و مغز حتما داشته باشه .میان وعده هم آب میوه و کیک خونگی بهش بده. مثلا ممکنه شما سوپ برنج و هویج و جعفری ومرغ درست کنی یا عدسی  ولی برا بچتون حتما بهش کره بریز تا کالری داشته باشه و گرنه ی غذای رژیمی هست. پیش ی متخص کودک خوب  هم ببرش تا خیالت راحت باشه عزیزم.

پسرم، معجزه زندگی من🤩

مطمئنی وزنش ۹ کیلوئه 

من دخترم ار دوسالگی تا ۵ ساگلیش ۲کیلو هم اضاف نکرده 

ولی دکتر بردتش زیر نظر متخصص تغذیه چکاب کاملم ازش گرفتم 

مدفوع زیاد لاغر نمیکنه ادمو چون میگه اشتهاش بالاست شکمش حتما زیاد کار میکنه

همه چیز میخوره کلا ۲۴ ساعت کنار یخچاله میگه مم مم  هله هوله اصلا بهش نمیدم  حتی چایی هم ...

غذای پرکالری دمپختک با گوشت وکره بهش بده 

نیمرو با کره 

پیتزا وساندویچ خونگی 

موز ومغزیجات 

شیر موز 

ارده وشیره 

حلوا شکر 

بعد هم آویشن طبعش خیلی گرمه ونباید جای چایی بدی 

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید