2777
2789
گفتن اونایی که از ماه های قبل معوقه داشتن براشون بیشتر ریختن

معشوقه خوندم

اگر کسی‌رو دارید که دوستتون داره و شما هم اونو دوست دارید،به هیچ چیزدیگه‌ای فکرنکنید،.مراقب‌حرفاتون‌باشید،بعضی‌وقت‌هاحرفاتون‌شب‌تاصبح‌یه‌نفرروبیدارنگه‌میداره!❦︎ ·—·—·—·—·—·—·—·—·📂.قدر ادم ها رو بدونیم گاهی ادما میگن شب بخیر ولی دیگه صبح بخیری در کار نیست ،هميشه يادمان باشدکه نگفته ها را ميتوان گفت !ولی گفته ها را نميتوان پس گرفت ...چه سنگ را به کوزه بزنی چه کوزه را به سنگ،شکست با کوزه است ...دلها خیلی زود از حرفها میشکنندـــــــــــــــــــــــمراقب‌حرفامون‌باشیم🤍 کاربر مرد می باشم و کلام آخر هرگز نمیرد انکه دلش زنده شد ب عشق ❤🐱🐣🌱(درخواست دوستی قبول نمیکنم )

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت واسه ما این سری فکر کنم بار چهارمه که میریزن قبلا‌ میگفت همش باشه واسه تو بعد روزی که ری ...

اوضاع مالی افتضاحه منم چی بشه ی چی واسه خودم بگیرم همش خرج بچه و خونه میشه انقدرم بی برکته

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاششششتم دیر کرده راهش دوره(با ریتم بخون دلبندم)

من از اول یارانه با خودم، ولی دلم نمیاد برا خودم خرید کنم خاک تو مخم، هر ما یه چی کوچیک برا خونه میخ ...

منم کلی فکر داشتم با یارانه ام اما یارانه ای دستم نیست و چقدر دلم خونه

منم کلی فکر داشتم با یارانه ام اما یارانه ای دستم نیست و چقدر دلم خونه

عزیزم خب باش صحبت کن غریبه که نیست شوهرته بگو اگه دستت خالی نیست و لازمش نداری بزن به کارتم من نیاز دارمش ناراحتی نداره که

عزیزم خب باش صحبت کن غریبه که نیست شوهرته بگو اگه دستت خالی نیست و لازمش نداری بزن به کارتم من نیاز ...

مشکل من از اونجایی شروع شد که وقتی بچه بودم خعلی جواب بده بودم هرسری میخواستیم بریم بیرون خونواده ام کلی باهام صحبت میکردن که اگه بهت تیکه انداختن ی چیزی نگی ابرومون بره اینقدر گفتن گفتن که من بعضی اوقات تو صحبت کردن با خونواده خودمم به مشکل میخورم خجالت می‌کشم اینقدر اعتماد به نفسم اومده پایین که ترس دارم ی سری حرفا رو بزنم نکنه طرفم ناراحت شه بهش بربخوره بعد من تنها بمونم🥺همش تو خودم نگه میدارم با خودم جنگ دارم و روز به روز دارم پیر میشم ی سری اوقات شبا اشکم درمیاد و هرچی میگن چیشده صحبت کن نمیتونم صحبت کنم

تا حالا ازش نخواستی بهت بده؟

میگم ولی نمیده

بالاخره خدا بغلمو با دستاش پر کرد خدایا خیلی دوست دارم نذاشتی حسرت مادرشدن رو دلم بمونه 🥺❤                            امضای قبلیم:خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی🌙🥺؟                    موند به قلبم حسرتش به دست بیارمت 🥀🥲                        ما کوچیکا خدامون بزرگه.......🍂🌱                                    

مشکل من از اونجایی شروع شد که وقتی بچه بودم خعلی جواب بده بودم هرسری میخواستیم بریم بیرون خونواده ام ...

به نظرم شما باید با روانشناس حتما صحبت کنی عزیزم به خصوص که این مشکل ریشه در کودکی یا نوجوانیت داره