2777
2789
عنوان

32 هفتگی

834 بازدید | 25 پست

خانم ها من الان ۳۲ هفتمه هفته دیگه که ۳۳ هفته میشم وقت سونو داپلر اگه اسمش اشتباه نگم با سونو وزن دارم که جوابش ببرم پیش دکتر

بعد میخوام سزارین بشم هفته دیگه نامه بیمارستان بهم میده یا زوده،؟

من الان با فاصله چند هفته میرم پیش دکتر از الان به بعد میگه هر هفته بیا؟

چجوری هست

من دکتر رفتم یکی نوبت سز میخواست گفت خیلی میخواین زود بگیم یه هفته قبلش نوبت میدیم وگرنه مثلا به همه یکی دوروز قبل نوبت میداد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد این سونو داپلر باز سونویی هست؟

اینو من ندادم یه سونو وزن دادم ۳۴ هفته دیگه تموم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
والا جز دو تا غربالگری یه اکو قلب فرستاد یه این یکی به همه میداد هر سری یه سری آزمایش خون خسته شدم د ...

یه آزمایش اوایل بارداری دادم یکی هم هفت ماهگی قند و اینا بود سونو انتی و انومالی و وزن دادم همین 

من ۳۵هفتم گفته هر هفته بیا دیگه من این هفته حال نداشتم برم هفته دیگه میرم

نامه بستری هم فک کنم یک هفته قبل عمل میدن

سونو هم فقط ی بار رفتم سونو وزن ۳۰هفته گفت سونو آخرته

سزارینم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ازسز میترسین،دکتربمن گفته جفت سرراهی دادم ازسز میترسم اولی طبیعی بود

والا خواهر جان از طبیعی باید ترسید سز که پا میشی میری بیمارستان بیهوش میشی به هوش اومدی بچه بغل میای خونه

درد هم  که در هردو مشترکه تازه طبیعی قبلشم باید درد بکشی

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....