2777
2789
عنوان

عکاس ها بیاید

253 بازدید | 13 پست

اسم اون‌نرم افزاری که تعداد شات دوربین عکاسی رو نشون‌میده چیه؟

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاتر منظوره ؟اون ک رو تنظیمات خود دوربین هست برنامه نمیخواد...

جدی؟‌اخه من یه دوربین مدل پایین داشتم‌نرم‌افزار میخواشت

یکی از سنت های الهی و یکی از مصادیق کیفرهای معنوی، کیفر «املاء و استدراج» است که در دنیا شامل حال مترفین و گناهکاران شده و به ظاهر برای آنان نعمت تلقی می شود، اما در باطن و حقیقت، نوعی عذاب است. امام علی (ع) می فرماید: «کمْ مِنْ مُسْتَدْرَجٍ بِالْإِحْسَانِ إِلَیهِ، وَ مَغْرُورٍ بِالسَّتْرِ عَلَیهِ، وَ مَفْتُونٍ بِحُسْنِ الْقَوْلِ فِیهِ؛ وَ مَا ابْتَلَى اللَّهُ سُبْحَانَهُ أَحَداً بِمِثْلِ الْإِمْلَاءِ لَهُ»؛ چه بسیارند کسانى که به‌وسیله احسان الهى به آن‌ها، غافلگیر مى‌شوند و به سبب پرده‌پوشى خدا بر آن‌ها مغرور مى‌گردند و براثر تعریف و تمجید از آنان فریب مى‌خورند؛ و خداوند هیچ‌کس را به چیزى مانند مهلت دادن (و ادامه نعمت‌ها و ترک عقوبت) نیازموده است .

جدی؟‌اخه من یه دوربین مدل پایین داشتم‌نرم‌افزار میخواشت

اره دیگ ایزو شاتر و... رو تنظیمات دوربینه اول تنظیم باید کنی بعد عکس بگیری 

من عکاس نیستم دل بخواهی با دوربین داداشم عکسای میکنم 

میشه دعا کنین خدا زودتر بهم ی نینی ناز تپل بده🙏❤️😍
من خودم این کار رو انجام ندادم ولی الان سرچ زدم یه تعداد نرم افزار معرفی گرده بود یکیش بود exiftool ...

ممنون، شما میدونید کجای دوربین باید برم که تعدادشاتو نشون بده؟ کنون ۲۰۰۰d

ممنون، شما میدونید کجای دوربین باید برم که تعدادشاتو نشون بده؟ کنون ۲۰۰۰d

میگم من انجام ندادم. ولی توی این لینکه نوشته که باید آخرین عکس دوربین رو بدی به اون نرم افزار که گفته. یا اینکه یه سایت‌هایی برای این کار هست آخرین عکستو آپلود کنی بهت میگه

سرچ کن exif viewer مثلا