2777
2789
عنوان

جذب جنس مخالف

258 بازدید | 7 پست

سلام دوستانی ک تجربه دارن لطفا کمک کنن من دوستام میگن قیافت ی جوریه ک انگار گارد داری در برابر جنس مخالف قیافم خوبه ولی حس میکنم پسره ازم خوشش میادا ولی ب خاطر همین جدی بودن قیافم جرئت نداره بیاد جلو😂 ب نظرتون برای جذب پسرا جوری ک بیان جلو ولی نه خیلی جلف بازی درارم و نه خیلی خشک و جدی باشم چیکار کنم؟

ببین من لاتی بود برا خودم😂ولی طرف چون میخاست اومد جلو

واقعا هم موهام استایلم یه پا پسر بودم برا خودم

به این چرتو پرتا اهمیت نده

بحث کردن با احمق مثل کشتن پشه روی صورت خودته..!شاید پشه رو بکشی ولی در نهایت یه سیلی محکم به خودت زدی (پس با احمقا بحث نکن)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂والا چی بگم؟ اخم نکن. من یه دوست دارم انقدر اخمو و جدیه که با ابرو هاش میشه تابع قدر مطلق کشید😅

تویی که میگی تو ازدواج کردن مدرنی و ما سنتی؛ شاهنامه آخرش خوشه

ببین میتونی ازش یه کاری رو درخواست کنی که تو نمیتونی ولی اون میتونه انجامش بده( مثلا اگه قدت کوتاست اون بلند بهش بگو یه چیزی رو از رو یه بلندی واست بیاره ) اینطور حس حامی بودن بهش دست میده همون چیزی که پسرا دوسش دارن بعد حسابیم تشکر کن (البته حدم رعایت کن چون باید بفهمه تو هم خوشت میاد ازش ولی نه بیشتر از اون ،چون بفهمه خیلی میخوایش دیگه نمیاد سمتت وایمیسه تو بیای جلو).

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792