2777
2789
عنوان

پوووول جمع کردن

369 بازدید | 15 پست

دوستان یه سوال بپرسم هرکس هرچی بلده بیاد بگه من واقعا موندم دیگه چجوری قناعت کنم هزینه هامون خیلی بالاست.واقعا میمونم برای کنترل هزینه ها دیگه باید چیکار کنم هرکس هر نظری داره بیاد بگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زیاد بهش فکر کردم. قیمت ها بالاست و ارزش پول پایین.

دیگه کاری از دست ما برنمیاد. اگه بخوایم بیشتررر از این قناعت کنیم مدتی بعد باید هرچه جمع کردیم صرف داروی افسردگی یا بیماری های جسمی ناشی از تغذیه بد کنیم

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
یه دفترچه داشته هر خریدی که می‌کنی توش بنویس بعد از یه مدت دیگه دستت میاد خریدهایی که خیلی لازم نیست ...

فقط ضروریات رو میخرم دیگه پوستم کنده شده.واقعا نمیدونم چیکار کنم.تمام تلاشمو میکنم پول جمع کنم رو پول پیش خونه بذاریم امااااااااااااااا.........

فقط ضروریات رو میخرم دیگه پوستم کنده شده.واقعا نمیدونم چیکار کنم.تمام تلاشمو میکنم پول جمع کنم رو پو ...

الهی🥲 انشالله خودتون صاحب خونه میشید عزیزم

خدایا منی که کنارش تو نباشی ، تومنی نمی ارزد 💙