2777
2789

حالا اونجا تا حالا چند نفر از همکارای خوب و موجه از بعضی از دخترها خاستگاری کردن و همشون کلاس گذاشتن و میگن نه...حالا تا حالا هیچکس در این مورد با من حرف نزده

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز هاي يوميه ات رو بخون عزيزم بعد به تعداد ماه هاي عمرت اگر ٢٧ سالته ٢٧ ضربدر ١٢ ميشه ٣٢٤ و تعداد ماه هايي كه بعد از ٢٧ سالگي مجرد بودي سوره هاي نصر و ياسين و فتح رو بخون زمان هم نداره هر چقدر هم طول بكشه مهم نيست فقط با وضو باشي و اراسته اين كار رو انجام بده حتما نتيجه ميگيري انشاءالله 

نماز هاي يوميه ات رو بخون عزيزم بعد به تعداد ماه هاي عمرت اگر ٢٧ سالته ٢٧ ضربدر ١٢ ميشه ٣٢٤ و ت ...

سلام عزیزم دو سال پیش همچین پیامی‌رو تو همین سایت دیدم و شروع کردم ولی یس و فتح و کمی نصر مونده باید از ادامه اش بخونم یا از اول؟

نماز هاي يوميه ات رو بخون عزيزم بعد به تعداد ماه هاي عمرت اگر ٢٧ سالته ٢٧ ضربدر ١٢ ميشه ٣٢٤ و ت ...

من دو سال پیش تعداد کل ماه های که زندگی کردم شروع به خوندن کردم...الان شما فرمودین ماه های بعد از ۲۷ سالگی؟ فک کنم من بد متوجه شدم

من دو سال پیش تعداد کل ماه های که زندگی کردم شروع به خوندن کردم...الان شما فرمودین ماه های بعد از ۲۷ ...

نه عزيزم هم به تعداد كل ماه هاي عمرت هم مثلا اگر متولد فرورديني از فروردين تا الان ميشه ٧ ماه يعني ٣٢٤ بعلاوه ي ٧ 

2790
2778
2791
2779
2792