2777
2789
عنوان

خود بیمارانگاری

1441 بازدید | 13 پست

بچه ها من مبتلا به خودبیمارانگاری و وسواس فکری و پنیکم 

بعد همش فکر می کنم یه جام مریضه . یه سری رفتم پیش یه دکتر معروف و حاذق . و مشکل منو روحی تشخیص داد و برام توضیحاتی داد که به این دلایل من به اون بیماری های بدی که تو ذهنم تجسم کردم مبتلا نیستم . ولی از بین حرفاش یه چیزو برعکس چیزی که تو مطالب گوگل بود و من خونده بودم توضیح داد . حالا فکر می کنم این دکتره خنگه چیزی بلد نیست و به شدت سردرگمم . و باز حالم بد شده . میگم اشتباه راهنمایی کرده نکنه من چیزیم هست . 

( آخه آدمایی مثل من این قدر علائم جسمانی عجیبی داریم که ذهنمون پرت میشه به هزار بیماری و چون ذهن نمی تونه از پس تحلیلیش برییاد هی شروع می کنه سرچ تو گوگل و هی از دکترای مختلف پرسیدن و در نهایت اعتماد نکردن به هیچ دکتری و اعتماد به چیزایی که خودمون تو گوگل خوندیم )

کسی مثل من بوده ؟ الان به نظرتون به حرفای این دکتر میشه اعتماد کرد ؟

همون طور که خودتون گفتید خودبیمارانگاری یا همون هیپوکندریا دارید، اگر پزشک‌تون کاربلد و حاذقن بهشون اعتماد کنید. پیش یه دکتر دیگه هم برید نظرشون رو بپرسید اگر خیلی شک دارید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون طور که خودتون گفتید خودبیمارانگاری یا همون هیپوکندریا دارید، اگر پزشک‌تون کاربلد و حاذقن بهشون ...

از یه دکتر خوب دیگه هم پرسیدم اونم حرف همینو زد . ولی در کل ذهنم همش دنبال سوتی گرفتن از دکتراست . تا کوچکترین چیزی میگن که یکم با مطالبی که خوندم فرق داره سریع میگم این خنگه . در حالی که از پزشکایی پرسیدم که مطباشون شلوغه و خیلی کار درستن و سالیانه دکترن و ۹۰ درصد مراجعین ازشون رضایت دارند

من علائم پنیک دارم . پیش دکتر قلب رفتم و بهم گفتش که تو هیچ مشکلی نداری فقط استرس داری . ولی حرفشو ب ...

اتفاقا من دیروز دکتر قلب بودم همه کار نوار قلب اکو و هولتر همه چی انجام دادم گفت تو حال روحیت بده نه عزیزم راست میگه 

کاج اگر می‌کاشتم شاید خزانم این نبود🍂
اتفاقا من دیروز دکتر قلب بودم همه کار نوار قلب اکو و هولتر همه چی انجام دادم گفت تو حال روحیت بده نه ...

الان یک ساله درگیرم . باور نمی کنم حرف دکترو . چون یه بار یه رزیدنت احمق یه چیزی بهم گفت که صدتا دکترم نمی تونن حرفای اونو از ذهنم پاک کنن . حالش نمی کنم اون رزیدنت خنگو . یکی نیست به من بگه حرف دکتر باتجربه رو ول کردی چسبیدی به یه رزیدنت خنگ و احمق که هنوز داره درس می خونه

از یه دکتر خوب دیگه هم پرسیدم اونم حرف همینو زد . ولی در کل ذهنم همش دنبال سوتی گرفتن از دکتراست . ت ...

می‌فهمم این حسایی که دارید و فکرمی‌کنید دکترا درست نمی‌گن و واقعا یه چیزی تون هست و یه مشکل بزرگ دارید دقیقا به خاطر همین بیماری‌تون هست. ولی دکتری که خوبه کارش درسته اعتماد کنید بهشون. روان‌پزشک و روان‌شناس می‌تونن بهتون کمک کنن.

الان یک ساله درگیرم . باور نمی کنم حرف دکترو . چون یه بار یه رزیدنت احمق یه چیزی بهم گفت که صدتا دکت ...

مگه دکتر قلب متخصص نرفتی؟؟

عزیزم گفتی پانیک داری میشه بدونم تو خواب یا بیداری؟

می‌فهمم این حسایی که دارید و فکرمی‌کنید دکترا درست نمی‌گن و واقعا یه چیزی تون هست و یه مشکل بزرگ دار ...

آره خودمم فکر می کنم جا اذیت کردن خودم برم سراغ درمان ذهنم . هی دکتر قلب رفتن مشکل منو حل نمی کنه 

مگه دکتر قلب متخصص نرفتی؟؟ عزیزم گفتی پانیک داری میشه بدونم تو خواب یا بیداری؟

بله چندتا متخصص حرفه ای رفتم . پانیک من هم تو خواب دارم هم بیداری . گاهی از خواب می پرم با تپش قلب و حالت تهوع و احساس ترس شدید 

بله چندتا متخصص حرفه ای رفتم . پانیک من هم تو خواب دارم هم بیداری . گاهی از خواب می پرم با تپش قلب و ...

از کجا فهمیدید پانیک دارید؟

منم این علائم رو دارم البته حالت تهوع ندارم 

میشه بدونم چقد طول می‌کشه چون برای من فقط چند ثانیه طول می‌کشه 

عزیزم اگه متخصص رفتین نگران نباش

از کجا فهمیدید پانیک دارید؟ منم این علائم رو دارم البته حالت تهوع ندارم  میشه بدونم چقد طول م ...

به من دکتر اورژانس و چندین متخصص قلب و یک روان شناس گفت پنیک داری. 

من حدود ده دقیقه تا ۲۰ دقیقه علائم دارم . قرص پرانول مصرف می کنم تپش قلبم خیلی نمیره بالا ولی متوجه ضربانم میشم ولی اون موقع که پرانول نمی خوردم تا حدود ۱۱۰ می رفت بالا ضربانم موقع حمله