2777
2789

اصلا نصب نکردم حاضرم به اطرافیانم پیامک بزنم ولی برنامه هایی که حق انتخابم داخلش محدود شده رو نصب نمیکنم

ای پرنده ی مهاجر سفرت سلامت اما به کجا میری عزیزم قفس تموم دنیا ...روی شاخه های دوری چه خوشی داره صبوری 😔وقتی خورشیدی نباشه تا همیشه سوت و کوری🥀🥀🥀واسه ما فرقی نداره هرجا باشیم شب نشینیم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ؟

ساخت ایرانه دار و ندارت تو گوشیت رو دایره ست بعدم شنیدم دوستام میگفتن خیلیا چون فقط آیدی میندازه نه شماره مزاحم میشن هی باید بلاک کنی یا باید اسم پسر بذاری 🤦‍♀️بفهمن زنی مزاحمت میشن 

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید
همینجوریشم داری از یک سایت ایرانی استفاده می‌کنی 😂

اینو مجبورم الان از بیکاری ولی خب پیامی با دوستام نمبدم ک یه ادم بیشعوری بیاد پیامام رو بخونه

شاید اصلا من عکس لختی فرستادم

اینا گناهه اونا بخوان ببینن چون همه چیم چک میشع

جدای از اون اونا دارن مجبورمون میکنن این برنامه ها رو جایگزین کنیم و حق انتخاب رو ازمون گرفتن

ب هیچ عنوان از روبیکا و برنامه های پیام رسان استفاده نمیکنم چون اون موقع میشیم مثل کره شمالی:)

اینو مجبورم الان از بیکاری ولی خب پیامی با دوستام نمبدم ک یه ادم بیشعوری بیاد پیامام رو بخونه شاید ...

درسته. 

ولی همینجوریشم ما کره ی شمالی شدیم

بی‌دِرَنگ گول می‌خورَد اَز نِقاب‌هایِ بِ ظاهِر قَشنگ"
والا نه نمیوفته نکنه میخوای بری از این آپشنش استفاده های شومی بکنی😂# شرف داشته باشیم😂😂😂😂😂

نه همینکه شمارمومو نبینن امنیتش بیشتره . حالت خوبه چه استفاده شمی آخه😏🙄

اےدردلم نشستہ💖ازتــــــوکجا گُریــزم؟¿.
واقعا چه استفاده شومی میشه کرد. لطقا بگو کنجکاو شدم

بابا چه میدونم گفتم نکنه چون حالا که فهمیدی شماره نمیوفته و فقط یه آی دی هست بری به بقیه پیام بدی البته شوخی بودا😅

یه جوری بسازید که اگر خراب شد خودتون زیر آوارش له نشید