2777
2789
عنوان

تولد همسرم

204 بازدید | 8 پست

از دوماه قبل کلی برنامه‌ریزی کرده بودم الان هیچی مثل برنامم نیست😐

برای کیک کلی گشته بودم یه جایی که کیکاش مزه بهشت میده پیدا کردم توی اینستا کلی واسه مدل کیکش تو پینترست گشتم حالا اصلاً اینستام باز نمیشه فیلترشکنم وصل نمیشه از کیکای قنادی هم اصلاً خوشم نمیاد🥺

برای کادوهم از دوماه قبل دوتا کفش گرفتم یکی رو رفتم حضوری خریدم یکی هم به آنلاین شاپ سفارش دادم از سایت نایک ترکیه برام بگیره حالا بعد ۸ هفته پیام دادم به آنلاین شاپ میگه باربری ترکیه اذیت می‌کنه هنوز نرسیده ایران🥺

آنلاین شاپش مطمئنه تاحالا چندبار ازش خرید کردم ولی از بدقولیشون خیلی ناراحت شدم

حالا همه برنامه هام به هم ریخت خیلی ناراحتم دوست داشتم بهترین تولد رو بگیرم چون همسرم برای تولد من خیلی زحمت کشید

خیلی مسخرست یکی از کادوهاش چندهفته بعد تولدش برسه😭

به نظرتون چی کار کنم تولدش خیلی خوشحال بشه؟🥺

ماجرای من و معشوقِ مرا پایان نیست♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اینقدرام سخت نیست

یه کیک با طعمی که دوست داره بگیر این همه قنادی 

از این گلبرگام بگیر خودت یه تم باحال درست کن با بادکنک سفید و مشکی یا طلائی یا هر رنگی..

یه ست کمربندم بگیر با کفشش بهش بده

شام مورد علاقشم میتونی درست کنی با شمع و...

اون کفشم بزار یه گوشه که نبینه برا یه مناسبت دیگه بهش بده 

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
اینقدرام سخت نیست یه کیک با طعمی که دوست داره بگیر این همه قنادی  از این گلبرگام بگیر خودت یه ...

طعم کیکای قنادی معمولیه هیچکدوممون زیاد دوس نداریم

کمربندم تازگی باهم گرفتیم

آره شام می‌خوام درست کنم به نظرت بادکنک بذارم تو اتاقم پرشمع کنم خوبه یا شبیه سالگرد ازدواج میشه؟بعضی وقتا جوگیر می‌شم😶

ست ساعت کمربند کیف یا ست گردنبند انگشتر دستبند یه چیز خوب وقت هست برو بازار

واسه اون کفشه اگه بدونی چقدر تحقیق کردم کامنتای سایت ترکی بودن یکی یکی تو گوگل ترنسلیت ترجمه می‌کردم ببینم از کدوم خیلی راضی بودن 🥺

طعم کیکای قنادی معمولیه هیچکدوممون زیاد دوس نداریم کمربندم تازگی باهم گرفتیم آره شام می‌خوام درست ...

یه کت اسپرت بگیر اگه میپوشه یا لبلسای پاییزه جدید خیلی خوشگلن بعضیاش

نه اتفاقا خیلی باکلاسه من که دوسدارم همچین سوپرایزی رو

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊