2777
2789
عنوان

خیلی عصبیمممم

81 بازدید | 10 پست

من آنفولانزا گرفتم سه روزه هر چند امروز حالم با داروها بهتره 

اما دائم تو اتاقم قرنطینه شدم که بقیه اعضای خانواده رو مریض نکنم آخه خواهر کوچیک دارم ۳ سال ۹ ماهشه 

الان مامانم خواب بود من مجبور شدم دستمو بشورم رفتم تو روشویی حموم شستم اومدم

چند ثانیه بعد خواهرم رفت آب اونجا رو باز کرد بیشعورررر

الان بگیره خانوادم منو می کشن 😭😭😭😭😭

السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

وا چه حرفها

توی خونتون هرکی مریض بشه باید بمیره؟

شما وخواهرتون هردو بچه ی همون خونه اید

هییییچ فرقی باهم ندارین

الان من پسرم 2هفته اس مریضه

باهاش مریض میشم

کشت و کشتار نداره که

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وا چه حرفها توی خونتون هرکی مریض بشه باید بمیره؟ شما وخواهرتون هردو بچه ی همون خونه اید هییییچ فر ...

آخه خانواده من از ۳ روز پیش کلی حرف بارم کردن 

که تو گزاشتی مهر شه بعد مریض شی و آخرش تو همچون رو آنفولانزا میدیو ، اگه خواهرت مریض شه خیلییی سخت میشه و بدبخت میشیمو 

اصلا دارم  نابود میشم 

حالا ۳ ماه پیش مامانم کرونا گرفت به هممون داد خواهرم بدجور کرونا گرفت ۴ روز فقط یه گوشه می افتاد&nbs ...

خب بگید بهشون

بچه هست که باشه

شماهم مریضی چه فرقی داره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

خب بگید بهشون بچه هست که باشه شماهم مریضی چه فرقی داره

چی بگم والا هر چی از بدبختیم توی خانوادم بگم کم گفتم 

ولی آخه اون خیلی کوچیکه بعد ما هر دومون وقتی سرما میخوریم یا یه همچنین چیزی 

بدجور شب اول بالامیاریم ولی خب خواهرم خیلی سختشه شما فکر کن حتی نمیتونه بینیشو با دستمال بگیره یا به زور دارو میخوره