2777
2789
عنوان

جلبک مغز

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 29 پست
آب زنا در مجازی هم باهم تو یه جوب نمیره چرا  چرا,اینطوری شدین واقعا 🤦‍♂️

حالا شما هم از آب گل آلود ماهی نگیر والا بین آقایونم این چیزا کم نیست اینجا چون جمعیت خانوما بیشتر از آقایونه دعواهاشونم پررنگ تره

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا قدرت دستشون باشه ادمای عادی ک بی طرفنو دار میزنن

اهمیتی ندین بنظرم تعدادشون اونقدر کمه و لطف خدا انقدر زیاده که ان شاالله هیچوقت قدرت رو دست نمیگیرن

بمن هم گفتن مث کبک سرت رو کردی زیر خاااک😁مگه برف نبود؟😬🥴

واسم دعا کنید🤲🙏
حالا شما هم از آب گل آلود ماهی نگیر والا بین آقایونم این چیزا کم نیست اینجا چون جمعیت خانوما بیشتر ا ...

ماهی نمیگیرم ما واقعا دعواهامون سر چیزای منطقی هست نه بخاطر یک حرف بچه 

اهمیتی ندین بنظرم تعدادشون اونقدر کمه و لطف خدا انقدر زیاده که ان شاالله هیچوقت قدرت رو دست نمیگیرن ...

اصلا من بحثی نداشتم باهاش و چیزیم نگفتم 

اینقد بعضیا عقده دارن ک تنهاراهشون اینه خودشونو رو بقیه خالی کنن 

با این تفاسیر هیچوقت ازادی رو درست معنی نکردن ک نباید یکیو سرکوب کنن

ماهی نمیگیرم ما واقعا دعواهامون سر چیزای منطقی هست نه بخاطر یک حرف بچه 

دعوا منطقی نمیشه برادر 😏 اگه منطق داشتید حرف میزدید مشکلو حل میکردید نه دعوا

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔
بخداااا   منم شنیده بودم ولی باورم نشده بود تا به چشمم دیدم

واقعا شوکه شدم، چه موادی بود؟

🇮🇷 یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

نمیدونم  چی بود ولی خانواده محترمی بودن و وقتی همسرم گفت اهلش نیستیم ناراحت شدن.  ...

😐👍

🇮🇷 یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمیتونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت