2821
2789

سلام مگه دکتر نگفت چکار کنی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خودت برداشتی؟ با چی؟

رَبِّ هَبْ لِی مِن لَّدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعَاء .....پروردگارا، از جانب خود، فرزندى پاک و پسندیده به من عطا کن، که تو شنونده دعایى*ال عمران-38
بر نداشتم خواستم بفین درمان خانگی چیزی هس یهو در امده

اشتبا متوجه شدم. دکتر داخلی نشون بده اگه مشکلی نباسه تو همون مطب برمیداره. 

جاش میمونه بعد برداشت یا دوباره سرجاش در میاد

دیگه درنمیاد. اما شاید جاش کمی گود بشه

دیگه درنمیاد. اما شاید جاش کمی گود بشه

برا همیشه کبود بمونه یا میره به مرور زمان😓

میگم تو  تا پیک هایی قبلم عکس خال گذاشتم مادر زادی ببین میشع برشون داشت ممنون میشم😍😘

برا همیشه کبود بمونه یا میره به مرور زمان😓 میگم تو  تا پیک هایی قبلم عکس خال گذاشتم مادر زادی ...

اون عکسا که دیدم گوشتی تبودن، حالت لکه داشتن نمیدونم اینا رو چجوری برمیدارن. اما خال برجسته گوشتی رو دکترهای داخلی تو مطبشون براحتی برمیدارن. من خودم چندتا گوشتی تپل دارم اما میترسم برم بردارم.

تاپیکاتو نگاه کردم، انقدر فکرتو درگیر خال نکن بخاطر ازدواج. خال که چیزی نیست. طرف ادم حسابی باشه اینا براش مهم نیست. تمرکزتو موقع ازدواج بزار روی شناخت از طرف. ان شاالله با یه ادم خوب ازدواج کنی

اون عکسا که دیدم گوشتی تبودن، حالت لکه داشتن نمیدونم اینا رو چجوری برمیدارن. اما خال برجسته گوشتی رو ...

ممنون مریی 

میدونم گوشتی ها عکسشو نذاشتم

کلا میشه برشون داشت  دیدی خالارو

ممنون مریی  میدونم گوشتی ها عکسشو نذاشتم  کلا میشه برشون داشت  دیدی خالارو

بله دیدم. فک میکنم اون خالهای غیر گوشتی هم با لیزر بتونن بردارن. مگه اندازشون چقدره؟ که انقدر برات مهم شدن

بله دیدم. فک میکنم اون خالهای غیر گوشتی هم با لیزر بتونن بردارن. مگه اندازشون چقدره؟ که انقدر برات م ...

اندازه هاش کوچیک هم داره بزرگ زیادن ۲۰ تایی میشه ریز میز هاش زیر بغلم هس

اندازه هاش کوچیک هم داره بزرگ زیادن ۲۰ تایی میشه ریز میز هاش زیر بغلم هس

والا این چیزا مهم نیست. بعضی مردا که خیلی گیر میدن به این جزییات بنظرم مریضن، حالا خودشون صدتا عیب و ایراد دارن. ذهنتو باز کن بجای فکر کردن به خالها مطالعه کن دیدت باز بشه که گرفتار همچین مردایی نشی در اینده. احتمالا کم سن و سال هم هستی فکر این چیزا رو میکنی. اینجور سطحی فکر کنی آدمهای سطحی هم وارد زندگیت میشن. مشابه این اخلاق شما رو یکی از دوستانم داشت. تو زندگی مشترک به چه سختیهایی خورد. منو یاد دوستم انداختین که زیاد نوشتم شاید ناراحت بشی اما باید میگفتم.

خودتو دست کم نگیر. ارزش ادمها رو خال و سایز بینی و خوشگلی تعیین نمیکنه. بخدا کسایی رو دیدم اصلا زیبا نبودن خیلی معمولی در حد پایین اما اخلاق و طرز فکر در حد عالی. الانم بهترین زندگی رو دارن. 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 15 ساعت پیش
2791
2779
2792