2789

۳ماه اولش وحشتناک بود برام به مرز مرگ رفتم وااای حتی روی اعصابم تاثییر گذاشت بعد ۵ماه کمی خوب شدم باردار شدم کلا توی بارداریم حالت تهوع و معده دردم رفت ولی تا اینکه زایمان کردم برگشت همیشه میمونه کاملا قابل درمان نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۳ماه اولش وحشتناک بود برام به مرز مرگ رفتم وااای حتی روی اعصابم تاثییر گذاشت بعد ۵ماه کمی خوب شدم با ...

وای خدااا. من الان 2 ماهه اذیتم ازمایشم منفی بود

یک ماهه ک اندوسکوپی شدم دارو هم خوردم درد معدم رفت ولی عوارض داروها یکم موند روم. منم ب اعصابم زده قرص اعصاب هم داده دکتر. الان دو سه روزه باز اذیتم حس میکنم مثل روزای اول شدم 

وای خدااا. من الان 2 ماهه اذیتم ازمایشم منفی بود یک ماهه ک اندوسکوپی شدم دارو هم خوردم درد معدم رفت ...

نه نه قرص اعصاب نخور 

دمنوش بهار نارنج بخور 

ترشی کلم قرمز با سرکه سیب درست کن بدون ادویه جات ونمک زیاد بخور مثل جاروبرقیه 

عرق نعنا بیار عالیه ولی من معدم متاسفانه تحملش نمیکرد 

من با یه آزمایش خون فهمیدن اما به مرز مرگ رفتم خیلی وحشتناک بود الان خدارو هزار مرتبه شکر خیلییی بهتر شدم هر دوروز یا سه روز یبار فاموتیدین ۴۰ میخورم

نه نه قرص اعصاب نخور  دمنوش بهار نارنج بخور  ترشی کلم قرمز با سرکه سیب درست کن بدون ادوی ...

از دیشب نخوردم دوزشم کم بود. دکتر داروی جدید نوشت برام حالا امروز باید برم بپرسم اینارو هم ادامه بدم یا نه. تقویتی و یه دونه ضد اضطراب بودن

کلم و نعنا و این چیزا برام ممنوع بود. بازم ممنوعم کرده ک نخورم

من درد معدم بخاطر این بود ک چیزی نمیخوردم بعد عوق میزدم. زده بود ب معدم.الانم بیشتر حالت سوزش داره درد انچنانی نداشتم کلا