دلم بد جور شکسته موندم بین دوراهی برم بمونم اگه برم باید قید بچموبزنم اگه بمونم دلم شکسته دوسش ندارم هرروز نفرینش میکنم ولی هیچیش نمیشه باز سالم میاد خونه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کسی ذاتش خراب باسه به هیچ عنوان درست نمیشه میخوام حق طلاقمو بگیرم
خوب برای همون هم باید دانشجو سرویس کنی به همین راحتی که حق طلاق نمی دن اینا.....دوتا دوتا می خوان یکی کمشونه.......تازه اگه بخواهی مهریه تو ببخشی حق طلاق بگیری که دیگه خیلی خوش به حالش میشه......حواستون جمع کن تحت فشار بگذار مهریه حقت هست می تونی بگذاری اجرا و علیه شوهرت استفاده کنی که اذیت کرده
[QUOTE=254661382]چرا قرار نیس بگیره وقتی اذیتم کرده من صادقانه دوسش داشتم یک تارموش به دنیا نمیدادم ولی الان کاری کرد ...[/QUOTEاینا لیاقت عشق و محبت و صداقت ندارند.....
آره دیگه همینه طرف قبلی منم همینجوری بود تازه میگفت تو اینجوری اونجوری آخرشم خودش پشیمون شد ولی من برنگشتم نتونستم ببخشمش ازش متنفر شدم جوری ک الان التماس میکنه ول اهمیت ندادم تموم