2777
2789
عنوان

خانوم هایی که خیانت دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 39 پست
فکر میکنی ابجی  آدم میمیره ها فقط خاکش نمی‌کنند  دور از جونت من  نمیبخشمش تا جو ...

دقیقا همنجوریم هرلحظه به لحظه ارزوی مرگ خودم یا اون میکنم کاش امروز ماشین بزنه فلج بشه زجرکش بشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقد دروغ میگه دستش کشید به قران گفت تواشتباه فکرمیکنی اونجور که توفکرمیکنی نیس بعدیه ماه دوباره پیا ...

پس با سیاست بیشتری برخورد کن وگرنه اون دنبال خوشگذرانی و هرزگی هست و تو آسیب می بینی حداقل دلت خوش باشه اذیتش کردی.....

البته مدارک را از دسترس قائم کن و محکم نگه دار اگه ترک عادت نکرد و سر به راه نشد وکیل بگیر و شکایت ک ...

کسی ذاتش خراب باسه به هیچ عنوان درست نمیشه میخوام حق طلاقمو بگیرم

دقیقا همنجوریم هرلحظه به لحظه ارزوی مرگ خودم یا اون میکنم کاش امروز ماشین بزنه فلج بشه زجرکش بشه

خیلی بده قشنگ میفهمم چ حسیه  وقتی ب یکی اعتماد کنی اعتمادت بهم بریزه واقعن بعدش  دیگ آدم نمیتونه اعتماد کنه لعنت ب ادمای ک اینجوری میکنن با آدم    

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
پس با سیاست بیشتری برخورد کن وگرنه اون دنبال خوشگذرانی و هرزگی هست و تو آسیب می بینی حداقل دلت خوش ب ...

بآور کن ادمای اینجوری مدرک بدی دستشون بازم میگن ن نکردیم قسم میخورم   آدم دروغ گو با ی دروغ گنده  تر میاد جلو    یسری ادما واقعن پست هستن

میشه برا حاجتم صلوات بفرستی  🖤🤙کاربری قبلی دختر رویایی ۸۱ هستم 🙂 پیـر شُدیم ، اما بُزرگ نَہ . . ! : )💔 
شما نفرین میکنین که قرار نیست هر نفرینی بگیره اولا شما مستجاب الدعوه نیستی دوما صبرخدا زیاده ...

چرا قرار نیس بگیره وقتی اذیتم کرده من صادقانه دوسش داشتم یک تارموش به دنیا نمیدادم ولی الان کاری کرده یک هفتس دارم گریه میکنم نباید تقاص پس بده

بآور کن ادمای اینجوری مدرک بدی دستشون بازم میگن ن نکردیم قسم میخورم   آدم دروغ گو با ی درو ...

اره شوهرمن انجوریه میگه کاری نکردم ولی اگه تومیگی خیانت ببخش چیزی نشده

کسی ذاتش خراب باسه به هیچ عنوان درست نمیشه میخوام حق طلاقمو بگیرم

خوب برای همون هم باید دانشجو سرویس کنی به همین راحتی که حق طلاق نمی دن اینا.....دوتا دوتا می خوان یکی کمشونه.......تازه اگه بخواهی مهریه تو ببخشی حق طلاق بگیری که دیگه خیلی خوش به حالش میشه......حواستون جمع کن تحت فشار بگذار مهریه حقت هست می تونی بگذاری اجرا و علیه شوهرت استفاده کنی که اذیت کرده

[QUOTE=254661382]چرا قرار نیس بگیره وقتی اذیتم کرده من صادقانه دوسش داشتم یک تارموش به دنیا نمیدادم ولی الان کاری کرد ...[/QUOTEاینا لیاقت عشق و محبت و صداقت ندارند.....

اره شوهرمن انجوریه میگه کاری نکردم ولی اگه تومیگی خیانت ببخش چیزی نشده

آره دیگه همینه طرف قبلی منم همینجوری بود تازه میگفت تو  اینجوری اونجوری آخرشم خودش پشیمون شد ولی من برنگشتم نتونستم ببخشمش ازش متنفر شدم جوری ک الان التماس میکنه ول اهمیت ندادم تموم 

خوب برای همون هم باید دانشجو سرویس کنی به همین راحتی که حق طلاق نمی دن اینا.....دوتا دوتا می خوان یک ...

میخوام حق طلاق بگیرم اگه یه روز رفتم‌مهریمو بزارم اجرا نمیشه؟