2777
2789

بگید بچه هاااا

کافئین 

جوانه گندم

مینوتا 

پرومین 

کدوم مدل؟؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

من چن سال پیش شامپو ریزش مو سریتا داشتم عالی بود 

الان موهام باز شروع کرده ب ریزش باید بخرمش

یه جایی ارنست همینگوی میگه: "تو چنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم رنج میکشی" چقدر حال خیلیامونه...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره خوبه دکتر برا من نوشته بود ولی مدلشو نمیدونم 

چه رنگی بود عزیزم؟

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

من چن سال پیش شامپو ریزش مو سریتا داشتم عالی بود  الان موهام باز شروع کرده ب ریزش باید بخرمش

کدوم مدلش بود عزیزم

چه رنگی بود

کدوم مدلش بود عزیزم چه رنگی بود

مدلشو نمیدونم

ولی تا جایی ک یادمه احتمال زیاد این شکلی بود 

یه جایی ارنست همینگوی میگه: "تو چنان شجاع و ساکتی که فراموش کردم رنج میکشی" چقدر حال خیلیامونه...
من شوهرم نمیدونم بخاطر ضد شوره اینکجوری شد یا ن  وسط سرش خیلی خالی شده  اصلا موهاش خیلی ...

هفت گیاه چیه عزیزم

سفید.کنارش برا من لوسیون تقویت موهم نوشته بود البتا من شهر خودمون سریتا پیدا نکردم لوسیون سینره گرفت ...

مثل همینی بود که دوستمون فرستاده؟

کافئین عزیزم؟