2777
2789
عنوان

درد زایمان

229 بازدید | 28 پست

از دیروز غروب انقباضام زیاد شده دیشب تا الان هم نخوابیدم یهو شکمم سفت میشد انقباض میگرفت و زیرشکمم وحشتناک تیر میکشید چند روزه بدنمم بیحاله و ی جوریم

ممکنه زایمانم نزدیک باشه؟ اینم بگم من ورزش و پیاده رویم میکنم

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

عزیزم تاپیک سوره در مورد زایمان رو بخون اطلاعات کامل گذاشته پیداکنم میزارم اینجا

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره همینه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

قطعی نمیشه گفت ولی میتونه باشه چون منم همین حالت رو داشتم 20 روز زودتر زایمان کردم

با این حالتایی ک داشتی چند روز طول کشید درد خود زایمان بگیری و بچه بیاد؟

من فردا میرم 38 هفته

معاینه نمیتونیم بکنیم که اینجا باید معاینه بشی ببینیم دهانه رحمت بازشده یانه

عزیزم منم نگفتم معاینم کنی تاپیک گذاشتم ببینم تجربه بقیه از درد زایمان چجوریه

با این حالتایی ک داشتی چند روز طول کشید درد خود زایمان بگیری و بچه بیاد؟ من فردا میرم 38 هفته

ببین من طرفای 5 صبح اینطور شدم ببیخشیذ شکمم هم شل شد میگرفت ول میکرد درد تا 11 رفتم بیمارستان گفتن دهانه رحمت چند سانت باز شده بخواب وقت زایمانه تا یه ربع به 4 زایمان کردم 

چون سال 89 بود اصلا یادم از هفته و اینا نیس فقط میدونم دقیق 20 روز زودتر بود

عزیزم تاپیک سوره در مورد زایمان رو بخون اطلاعات کامل گذاشته پیداکنم میزارم اینجا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1000498/نکاتی-برای-آماده-شدن-برای-زایمان-طبیعی?postId=254045181

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼