2777
2789
عنوان

حالت تهوع 🥲🤒😪

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 59 پست
کاش اجابت کنه.دلم بچع میخواد😭

استرس نداشته باش ولش کن خودش اتفاق میفته.

اصلا برنامه بریز بگو فعلا میخام فلان کارو کنم بچه نمیخام درجا باردار میشی😁

چن سالته؟

همه تاپیکام یاد آور روزای تلخم بود امضامم ازون بدتر.لغو کاربری کردم تا از نو شروع کنم.کاربر ۹۵ هستم.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

😑😶 هفته چندمی گلم خدا کمکت کنه 

هفته 9 روزبروز بدتر میشم که بهتر نمیشم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

خدا بدادمون برسه پس😮‍💨ولی بقول دوستمون نی نی بیاد همه چیشو بجون میخریم 😔

ان شاء الله نی نی تو با تن سالم بغل بگیری 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

منم هفت هفته و‌ دو سه روز حالت تهوعم شروع شد

از هفت هفته تا الان ۷،۸ بار بالا اوردم کلاً. 

الان سیزده هفته و‌دو روزم حسشو دارم هنوزم ولی بالا نمیارم و اینکه خیلی کمتر شده 

حال من فقط با سیب خوب میشه از همون موقع تا الان تا حسش میاد سیب میخورم 

ساقه طلایی و چای زنجبیل، تُرد مینو، چوب شور، به، گلابی ایناهم خوبه

واسه تشکیل قلب هم استرس نداشته باش 

منم کلی سرچ میکردم تو همین نینی سایت و گوگل 

کلی مطلب میخوندم استرس داشتم 

واسه شماهم مطمئنم تشکیل شده عزیزم 

استرس از خودت دور کن 

الان استرس تشکیل قلب داری 

باز واسه سونو ان تی هم همینی 

منم همین بودم 

مرحله ایه عزیزم هر سری واسه یه چیزش هم ذوق داری هم  اضطراب 

من خدا بخاد ۱۶ هفته میرم واسه آزمایش خون آنومالی بعد جوابشو میبرم پیش دکتر بعدش واسم سونو آنومالی هیجده هفته مینویسه

واسه تشکیل قلب هم استرس نداشته باش  منم کلی سرچ میکردم تو همین نینی سایت و گوگل  کلی مطل ...

مرسی که کامل توضیح دادی عزیزم ان شالله به خوشی نی نی تو بغل بگیری گلم 

واسه تشکیل قلب هم استرس نداشته باش  منم کلی سرچ میکردم تو همین نینی سایت و گوگل  کلی مطل ...

سلام عزیزم قلبش تشکیل شده بود شکرر خدا اصلا باورم نمیشه...گفت ۷ هفته و سه روزته 

دو هفته دبگ گفت بیا برای غربالگری 

یسری ازمایشم نوشته ک بدم و برم