2777
2789
عنوان

ناخن خوردن بچم

601 بازدید | 12 پست

دخترم ٣/٥سالشه شديدددد ناخن مبخوره جوري ك پوستشم داره ميكنه چيكار كنم از سرش بندازم ميخام براش لاك تلخ بخرم مامانم ميگه اين ب خاطر استرسه از ريشه درمانش كن چيكار كنم ب نظرتون عادته يا استرس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از استرس و اضطرابه

منم پسرم همین بود هنوزم هست ولی کمتر شده 

سعی کن کمتر بهش گیر بدی بکن نکن نکنی بهش به ناخن خوردنش هم در حد امکان توجه نشون نده از سرش بپره 

من سر انگشتای پسرم جوری خورده بوده پوست و ناخن رو که انگار خدای نکرده سوخته یا بیماری پوستی بدی چیزی داره

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
ناخن=اضطراب درمان=روانشناس كودك

مختصر و مفید  

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

منم از بچگی عادت ناخن جویدن دارم مامانم می‌گفت وقتی خواهرت به دنیا اومد تو شروع کردی ناخن جویدن .علتشم معلوم بود به خاطر اینکه توجهات نسبت بهم کم شد استرس گرفته بودم .حالا خودتون علت رو پیدا کنین .چون من چندین ساله هر وقت استرس میگیرم یا میرم توو فکر اینکارو انجام میدم 

براش عکس ناخن های خوشکل و کیوت از نت در بیار بگو اگر ناخن هات و نخوری اینجوری بزرگ میشه و من برات انواع رنگ های لاک و میخرم  بعد که یکم بلند شد واسش لاک های رنگ رنگی بزن و هر کی اومد خونت یا هر کسی دید دست دخترت بگیر و با ذوق نشونش بده بگو نگا چقدر دست دخترم خوشکله  ناخن هاش ببین ارزو داشتم ناخن هام مثلش بود

این واقعا تاثیر داره 

درسته کوچلوعه و ناخن بلند تو این سن بده ولی یه مدت که بزاری  ناخن خوردن از سرش میفته بعد به بهانه  سوهان کشیدن کوتاهش کن

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

لاک تلخ فایده نداره من زدم نشد خودم خیلی ایرادگیرم میدونم تقصیر خودمه دوسال که میخوره اونروز دلم شکست واس حضرت زهرا دو رکعت نمازخوندم اخرشم تسبیحاتش روگفتم ودعاکردم ک خوب بشه الحمدالله خیلی کمترشده شماهم بخون