2777
2789
2790
2778
عنوان

خیانت

259 بازدید | 31 پست

واقعا بیاین منطقی فکر کنید

اگر بهتون خیانت بشه واکنش واقعیتون چیه

نگید میزنمش میکشمش یا یه چیز عجیب غریب 

واقعا واکنشتون چیه

یعنی اگر مجازی صحبت کنه با یع نفر یا حضوری تو دو تا حالتش بگید

من خودم بهش فکر کردم واقعا اون لحظه فقط گریه میکنمو به خیانتش نگاه میکنم اگر بفهمم حضوریه

اگر مجازی باشه ناراحت میشمو کم محلی میکنم و شاید فقط جواب صحبت هاشو بدم و دیگه خودم برای صحبت جلو نرم

من واقعا نمیتونم تحمل کنم کسی همچین کاری باهام میکنه 

بهش میگم فهمیدم و ازش فاصله میگیرم اصلا نمیدونم بقیه چطور میبخشن من حتی یذرم دیگه قرار نیست بهش اعتماد داشته باشم پس هرچقدم سخت باشه میزارمش کنار

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من واقعا نمیتونم تحمل کنم کسی همچین کاری باهام میکنه  بهش میگم فهمیدم و ازش فاصله میگیرم اصلا ...

من واقعا احساساتم بهم میریزه میدونم که بعدش ازش خداحافظی میکنم و یه مدت طولانی فقط گریع میکنم و هیچوقت یادم نمیره

من جدا میشم قطعا 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
من واقعا احساساتم بهم میریزه میدونم که بعدش ازش خداحافظی میکنم و یه مدت طولانی فقط گریع میکنم و هیچو ...

معلومه ادم یادش نمیره

همش فکر میکنه مگه چی کم داشتم که واسش کافی نبودم 

واقعا ناراحت کنندس 

بدتر از همه تو فرهنگ ما خیانت مردارو خیلیا عادی میدونن زیادم تابو نیست واسه همین بیشتر باعث میشه اعصابم بریزه بهم

معلومه دوستش داری پس من یه نفر رو دارم که خیلی دوستش دارم میدونی منم امکانش هست ببخشمش ولی دیوونه م ...

طبیعی هست ولی بخشش خوبه باور کن دنیا پر خطاست دلیل نمیشه کلا بندازی دور طرف و

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز