2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 52 پست
نمیتونی فقط از بینی عکس بزاری؟؟ مدلشو چ مدلی گفتی ب دکتر؟

ن عزیزم اینجا اقواممون هستن شناسایی میشم ی بارم لو رفتم 

بهش گفتم زبیعی ولی چون بینی خودم مشکلی نداشت دکتر تاکید کرد بینیتو طبیعی عمل کنم بازم ی فرم مصنوعی ب خودش میگیره چون مشکلی ندارع فقط باید تو ظاهرش چندتا کار جزئی انجام بدم منم فک کردم نهااااایت قوس میده ولی الان فقط نوکش بالاتر رفته با این ک بینی خودم همه فکر میکردن فیلری چیزی زدم ک بالا رفته الان دیگ خیلییییییی غیر طبیعی شده نوکش 

از اول قوس نداشتی شمام؟ منم یه ماهه عمل کردمو حس میکنم اصلا قوس نداره🥲

نه قوس نداشت

کم کم قوسش بیشتر میشه فعلا ورم داره منم اوایل قوسش خیلی کم بود اما الان زیاد شده

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بست🍀             💍❤️#

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم حدود دوماهه عمل کردم پف داره انگار ماله خودم نیستو اینا ولی حس میکنم میگذره فقط منم خیلی میترسم ...

پره هاتو تکون نده اصلا نباید باصورتت حرکت خاصی انجام بدی تاب تا بودن سوراخ کج بودن دماغ ورمش بزرگیش همه چیش طبیعیه  و بعدا برطرف میشه

یا رب نظر توبر نگردد
اره خدایش محشر و عالیه ولی الان قوسش کم بنظرم.دکترگفت رفته رفته قشنگترم میشه

از اول قوسش معلوم بود یا بعد چند ماه مشخص شد من یه ماهه عمل کردم ولی حس میکنم اصلا قوس نداره و اینکه بینیم استخونی بود

الان شبیه خوک شده 😭بینی خودم عالی بود از بس دختر عموهام رو مخم رفتن ک عملش کن 

عزیزم تورو خدا بگو من چطوری بهت بگم ک اروم شی همونطور بگم ک دیگه انقدر غصه نخوری اره سوراخاش مث خوک میشه اصلا ی جوری میشه ک پشیمون میشی کج بنظرمیاد مشکل دار ب نظرمیاد ولی هیچیش نیست بخدا

یا رب نظر توبر نگردد
عزیزم تورو خدا بگو من چطوری بهت بگم ک اروم شی همونطور بگم ک دیگه انقدر غصه نخوری اره سوراخاش مث خوک ...

مرسی گلم حالم واقعا خوب شد باورت نمیشه تو خونه ف.ال گوش وایمیسم ببینم از بینیم چی میگن انقد حس بدی بهش دارم 😑❤️❤️❤️❤️

از اول قوسش معلوم بود یا بعد چند ماه مشخص شد من یه ماهه عمل کردم ولی حس میکنم اصلا قوس نداره و اینکه ...

بعد یک ماهونیم دوماه مشخص شد ولی اول اول اول روز ک برگشتم خونه اون فرم اصلیشه هنوزورم نداره داداشم گفت خیلی خوشگل و شیک نیم رخ خوابیدی قوس عالی داره بعد ورم شروع شد و بعدیک ماهونیم دوماه قوس مشخص شد

مرسی گلم حالم واقعا خوب شد باورت نمیشه تو خونه ف.ال گوش وایمیسم ببینم از بینیم چی میگن انقد حس بدی ب ...

بابام انقدر ناراحت بود ب خواهرم گفت گفته بودی خودمون با اره ای تبری کاردی چیزی اینجوری میزدیم بهتربود این ک کل سوراخاش بیرونه چیه  این؟ حقم داشت نگران بود زشت بمونه دماغ خواهرم ولی حالا تقریبا یک سال گذشته خدایی هزارماشا الله داره البته بازم ی کوچولو یکم هنوز جا داره ک خوشکلتربشه اونم واسه اینه ک دکترش فانتزی عملش نکرده ک مصنوعی بشه ب مرور خوشکل میشه

یا رب نظر توبر نگردد