2777
2789
عنوان

یکی بیاد کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 52 پست
اوه یک ماه که چیزی نیست هنوز زوده تا یکسال طول میکشه تا ورمش کامل بخوابه من خودم چند روز دیگه میشه ی ...

الان شبیه خوک شده 😭بینی خودم عالی بود از بس دختر عموهام رو مخم رفتن ک عملش کن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با ماه اولش خیلی متفاوته؟ مامانمم میگه الان بینیت مقل اجزای صورت ی نوزاد ک هر روز یه شکل میشه تاا جا ...

حست طبیعیه ی افسزدگی زودگذره خواهرمنم داشت برو بیرون خودتوسرگرم کن ب خوشکلی یا زشتی بینی فکر نکن بذار روزها بگذره

یا رب نظر توبر نگردد
الان شبیه خوک شده 😭بینی خودم عالی بود از بس دختر عموهام رو مخم رفتن ک عملش کن 

اگه دکترت دکتر خوبی بوده درست میشه نگران نباش،منم دماغم خوب بود اما دلم میخواست قوس داشته باشه

من آن سبزم که دل بر پیچک دست خدا بست🍀             💍❤️#

منم یک ماهه عمل کردم و هروز نگاه میکنم یه شکل میشه و فکر میکنم از نیم رخ اصلا قوس ندارم کسی هست اینط ...

برای من دقیقا همینطوره نوکش خیلی بالاس مامانم میگه نوکشو ورم برداشته بالا با این ک قوس نداره 

درست میشه دیگ فرمش ؟؟؟ 

صدرصد ان شا الله اصلانگرانش نباش خواهرمنم خیلی غصه میخورد میگفت یعنی خوشکل میشه؟ ببین گریه نکن نخند اخم نکن عصبانی نشو حرکات صورت تو محدود کن 

یا رب نظر توبر نگردد

منم حدود دوماهه عمل کردم پف داره انگار ماله خودم نیستو اینا ولی حس میکنم میگذره

فقط منم خیلی میترسم غضروفش جابه جا شده باشه اخه سمت چپ بینیم اکثرا گرفتست پره هامو هم کع تکون میدم حرکت غضروف سمت چپ بینیمو بیشتر حس میکنم، شما همچین تجربه ای داشتین خانما؟

انقدری که چشمم به امضاهاتون افتاد صلوات فرستادم هاله ای نور دور صورتم حس میکنم🙂، باتشکر از عذاب وجدان که یدونشو هم رد نکرد🥲
برای من دقیقا همینطوره نوکش خیلی بالاس مامانم میگه نوکشو ورم برداشته بالا با این ک قوس نداره 

ببین حالت خوکیش خوب میشه حتما موقع خندیدن از خودت متنفر میشی اره🤦🏻‍♀️