2777
2789
عنوان

خانوما ؟؟؟ دخترا ؟؟؟؟

306 بازدید | 20 پست

چتوووونه عزیزای دلم؟؟؟ 

الان ده دقیقه اس اومدم تو نی نی سایت تو این ده دقیقه بیشتر تاپیک ها ابراز غم و ناراحتی بود

میدونم همگی سختیایی تو زندگیامون داشتیم و داریم 

چه قبلا سختی داشتین الان یاداوری میکنین( بدترین کار ممکن، به قول دکتر هلاکویی اونایی که همش تو گذشته هستن مثل این میمونه که اگه اتفاقات گذشته رو به زباله تشبیه کنیم این زباله ها رو سالهاست با خودشون اینور و اونور میبرن ، بوش اذیتشون میکنه ناراحت کنندس براشون ولی ول کنش نیستن، منطقی و عاقلانه اس؟؟؟؟ ) 

چه در حال حاضر دارین با یه موقعیت سخت دست و پنجه نرم میکنین 

ولی آیا با غصه خوردن میتونین زندگیاتونو ، روابطتونو بهبود بدین؟ 

مسلما جواب همگیتون نه هست

شما وقتی غصه میخورین دارین به یه چیز منفی ک باعث ناراحتیتونه قدرت میدین

یه قدرت که همیشه چمباتمه بزنه تو وجودتون

چرا بی محلش نمیکنین

قوی باشین

هرچیزی یه راه حلی داره

اگه رابطتون با شوهرتون خوب نیست حتمااااا مراجعه کنین به مشاور خانواده خیییییلی خیلی عالیه قول میدم بهتون که نتیجه میگیرین

اگه احساس افسردگی دارین ورزش منظم رو در لایف استایلتون حتما رعایت کنین

بچه ها ، ما نمیدونیم یک ثانیه بعدمون چی میشه، هیشکی نمیدونه ، پس چرا برای زندگی که یک ثانیه بعدش معلوم نیست اینقد سختش میکنین و با غصه میگذرونینش؟؟؟ 

خدا همیشه یار و همراه هممممه بنده هاشه 

حرف اخرم: عزیزای دلم هروقت هرجا، به بن بست خوردین فکر کردین دیگه تمومه دیگه هیچ راهی نیست دیگه نمیتونین درستش کنین همون لحظه همه چیو تمام و کمال به خدا بسپارید بهتون قوووول میدم خدا براتون درستش میکنه . 

اینکه الان این مطلب رو خوندین اصلا اتفاقی نیست شاید خدا میخواسته از این طریق یه پیامی بهتون بده ❤️

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا الان داشتم فکر میکردم که با زندگی کنار خانواده شوهر چه استرس هایی که هیچ احدی نمیکشه رو به جون خریدم.

نمونش همین الان که مادرشوهرم هفته پیش یه اشتباهی کرد برای بار هزارم، من و شوهرمم دعوا کرده بودیم شوهرم با اعصاب خورد رفت پایین داد و بیداد، حالا یه هفتس خانوادش از ما مخصوصا از من ناراحتن! الانم استرس اینو دارم فردا ظهر چچوری از خونه برم بیرون که نبینمشون؟ یا دیدم چجوری سلام بدم وقتی مطمئنم جواب سلامم نمیدن حتی

من ۵ماهه با همه قطع ارتباطم البته متاهلم هررررشب خوابشون میبینم بعد از ظهر خواب خانوادمون دیدم از خواب پریدم تو خونه راه میرفتم دنبالشون میگشتم بعد ک دیدم تنهام یادم افتاد ک دیگه هیچکس نموند برام و تنهام دلم خیلی شکست خیلی ناراحتم غمگینم قلبم خراشیده

♡ ♡ براے هم آرامش باشیـב، همـہ خسته‌ایم. ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆
من ۵ماهه با همه قطع ارتباطم البته متاهلم هررررشب خوابشون میبینم بعد از ظهر خواب خانوادمون دیدم از خو ...

نمیدونم چرا همچین تصمیمی گرفتی عزیزم ولی حتما براش دلیل محکمی داری

اما یه چیزیو از من داشته باش

زندگی اونقدری برای ماها طولانی نیست که با دوری بگذره 

قدر عزیزاتونو بدونین زندگی دوبار تکرار نمیشه

هر ناراحتی بینتونه با گفتگو حل کنین 

جز در موارد خاص ، قهر و دوری زیاد راه حل مناسبی نیست گلم 

اتفاقا الان داشتم فکر میکردم که با زندگی کنار خانواده شوهر چه استرس هایی که هیچ احدی نمیکشه رو به جو ...

زندگی کردن با یه خانواده دیگه( چه خانواده خودت چه خانواده شوهر) امکان نداره که بی مشکل باشه

ادما خیلی وقتا با مادر خودشون هم نمیتونن بسازن چه برسه به یه زن غریبه دیگه و کلا یه خانواده دیگه

گلم اگر براتون مقدوره مستقل زندگی کنین و یه جای دیگه رو هرچند کوچیک ولی مستقل بگیرین

اگر براتون مقدور نیست هیچ جوره نمیتونین مستقل بشین اینو همیشه به خودت یاد اور شو ، این وضعیت برای همیشه ماندگار نیست

تا ابد ک قرار نیست با اونا زندگی کنین بالخره یه روزی مستقل میشین 

پس برای مشکلات موقتی خودتو آزار نده قشنگم

خوشبخت و سلامت باشین ❤️

نمیدونم چرا همچین تصمیمی گرفتی عزیزم ولی حتما براش دلیل محکمی داری اما یه چیزیو از من داشته باش زن ...

بابام خواست با چاقو گلومو ببره فرار کردم با چ حالی همه دکمه مانتوم باز سوتنیم معلوم از بابام متنفرم خدا بی ابروش کنه

♡ ♡ براے هم آرامش باشیـב، همـہ خسته‌ایم. ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤㅤ⇆