سلام 26 سالمه دوماه پیش دو هفته پریودم با تاخیر اتفاق افتاد رفتم دکتر همه چیم سالم بود جواب ازمایشمم اومد همه چی خوب بود فقط پرولاکتینم یه کم بالا بود بعد اون دیگه منظم پریود شدم تا اینکه الان این ماه 5 روزه افتاده عقب. ب نظرتون علت چیه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم ♥(حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن )~،،~من شاهم نه ملکه کسی ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر ♥
اره بابا خییلی تاثیر داره،اگه زیادی سردی بخوری خوب عقب می افته،وقتی میبینی عقب افتاده باید گرمی بخوری،مثلا اگه از ی عطاری (رازیانه) بگیری و بجوشونی و ی دو سه روزی بخوری حتما دوباره پریود میشی و همینطور نبات توی چایی.
یک عدد استارسید از نژاد لیرا هستم ♥(حال ندارم درباره استارسید دیگه توضیح بدم خودت برو تو گوگل سرچ کن )~،،~من شاهم نه ملکه کسی ~،،~یک عدد کیدرامر..اوتاکو و حدودی کیپاپر ♥