بچه ها این کلمه ساده داره زندگیمو با مشکل روبرو می کنه..شوهرم که تازه ازدواج کردیم خر و پف می کنه.الان 2 شب به خاطر این قضیه پیشش نمی خوابم.......2 شب خوابم نبرد تا صبح بیدار موندم انقدر سردرد داشتم که سر کارم نرفتم...هر چی سرچ می کنم درمونی هم نداره انگار
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
در هر صورت خرناس میکشه.......انقدر امروز حالم بده که نگووووووووووووو
من یقین دارم قدرتی شکست ناپذیر از من و هر آنچه که دوست دارم حمایت میکند و همه خواسته های درست دلم را از راهی عالی براورده میکند،پس من از هرگونه فشار و تنش رها میباشم و با احساس رضایت و شادمانی زندگی میکنم زیرا "همه چیز بدست اوست
زن دایی و دختر دایی من همین مشکل رو با شوهراشون داشتن اما بعد یه هفته عادت کردن!!!! زن دایی من با خروپف های وحشتناک داییم بیدار نمیشه اما اگه از کنارش رد بشی از خواب می پره
یه گیره بینی چند وقت پیش ماهواره تبلیغ می کرد داروخونه ها دارن قیمتش هم 10 تومنه شنیدم موثره
دوست جونا کلی لباس راحتی مردونه زنونه بچگونه راحتی ترک ارزونتر از همه جا دارم براتون برای اومدن به کانال فقط کافیه Abrangshop@رو بدون فاصله توی تل گرام تایپ کنید و به یکی از دوستانتون بفرستید و روش بزنید تا وارد بشید .ارسال به تمام نقاط ایران